..Lördag..

De två minsta somnade och den äldsta valde bort mig för att istället sova hos en kompis. Mannen är och kollar fighting i stan.. så jag äter tacos i min ensamhet och tittar på klassfesten. En fördel finns med att äta ensam - man kan söla hur mycket man vill. Och söla gör man en del under tacosätning! 

Ni ska dock inte tro att jag lider utav min "ensamhet". Jag kan faktiskt tycka att det är riktigt skönt att någon gång då och då få vara ensam. Få göra vad jag vill och bara sitta helt tyst. Det uppskattas utav en småbarnsmamma! 
I förmiddags tog jag och Adrian en lång promenad i Stättareds skogar medan Leah hade Djurskola, och sen åkte vi hem till Sven-Åke på en kopp kaffe. Eftermiddagen spenderade vi i frisörstolen, då alla tre tjejerna blev klippta. Nikki gjorde sin första klippning (med bravur! Hon satt som ett ljus) och Leah fick en väldigt kort frisyr. Den korta frisyren var inte självvald, utan mer ett måste, då Leah blev friserad utav en kompis på förskolan i veckan 🙈 
Det är bara hår, jag vet.. men jag hopps ändå att det växer ut med blixtens fart! 

Igår fick Leah vara med mig en dag i skolan, och var så lycklig att hon nästan sprack! Och vet ni.. jag var så stolt över henne att jag nästan sprack pågrund utav det! Hon växte flera meter den dagen, och jag blev nästan tårögd över att se henne så "stor". 

Under lektionerna satt hon som ett ljus, gjorde uppgifterna precis som de andra och balanserade sin tallrik till bordet i matsalen. 
Min lilla tjej, som jag älskar dig! 

Gör äppelpaj tillsammans med bästisen som börjat skolan. Så lycklig hon var över att träffa honom igen!
Före..
Efter..

..Söndag..

Huset är fullt utav barn, då vi är barnvakt åt grannpojkarna sen igår, och jag går runt och småstädar lite. Det är oväntat tyst, så jag har till och med satt på radion - och njuter för fullt! 

Igår tog vi en tur till Stättared. Leah hade sin djurskola, och vi andra tog en lång promenad i skogen. Efteråt var det 4H dagen på Stättared, så vi stannade kvar en stund och grillade pinnbröd, red på hästar och fiskade fiskdamm. Solen sken, och det var en riktigt skön förmiddag!

När vi kom hem flyttade vi ut kaninerna, så att de äntligen får vara utomhus - och gjorde ett kattfynd! Vi har fått kattungar - igen! Fyra små sötnosar låg under vår ved, och dem bor nu i tvättstugan. Leah är lycklig och sitter och klappar dem så fort hon får chansen. Extra lycklig är hon över att hon ska få behålla en denna gången! ❤️

..Hösten nalkas..

..och jag har börjat förbereda inför ett kallare och regnigare klimat. 

Barnen har vuxit en hel del det senaste, och behövde både nya regnkläder och höstjackor. Förra årets softshelloveraller från Pomp de luxe håller jag tummarna för att de fortfarande passar, då de var väldigt användbara! 

Lite internetklickande löste en del utav klädbehovet, och det där med overaller och vinterskor tar jag lite längre fram..

Leah:

Regnkläder - Tenson
Regnvantar - Lindex
Gummiatövlar - Nordbjörn
Softshell - Didrikson
Lättvikts jacka - Nordbjörn

Nikki:


Regnkläder - Kuling
Regnvantar - Lindex
Jacka - Didrikson
Skor - Kavat

Numera ska jag dessutom simma runt i plurret med min skolklass varannan vecka, så en äkta "frökenbaddräkt" har också inhandlats 👌🏼