..Det var längesedan..

..jag tittade in här. Det är ju lite så jag funkar. Antingen är jag flitig, eller så händer ingenting. Och det senaste har här inte hänt någonting. Iallafall inte på bloggfronten. 
Här hemma har det såklart hänt allmänna vardagslivssaker, och livet har rullat på som alltid. 
Vi har börjat få höstfeeling, och blivit lite mer trötta utav mörkret. Träden är dock oerhört vackra, och jag älskar höstdagar med sol och krispig luft. Lördagsförmiddagar spenderar vi promenerandes i Stättareds skogar, och det är verkligen en härlig start på helgen.
(null)

En helg gjorde vi en utflykt till Borrås Skåra och tittade på klippan, promenerade och fikade bullar som vi bakat på Kanelbullens dag. 
(null)
(null)

Jag skrev ju tidigare om att barnen fick nya frillor (Leah en ofrivillig), men ändå nya och fräscha klippningar. Även jag och Nova har nu höstpiffat håret, och Nova fick lila toppar som hon så länge önskat och jag skaffade mig en riktig ABBA lugg! 
(null)

Tja, det var väl lite utav det vi pysslat med. Förutom det traditionella - som kaffe hos grannarna, rensning utav diverse utrymmen här hemma (man samlar på sig mycket skräp!), påhälsning utav mina farföräldrar, arbete, kramar, lek hos Mathilda & Isac, skratt, kiv, McDonaldsbesök, Ge-Kås shopping och trötta men mysiga kvällar. 
(null)
(null)
(null)

..Det är snart..

..en och en halv vecka sedan det knackade på vår dörr en vanlig lördagsmorgon. Jag trodde att jag skulle åka till Borås Djurpark med familjen + svärfar, men så fel jag hade! 

För utanför dörren stod det en häst(!) och en gammal tant. De hade en påse med kläder jag skulle ta på mig, sen fick jag ögonbindel och blev satt i en bil. 
Till slut hamnade jag hemma hos Mathilda, där alla mina närmsta vänner väntade. Och den där hästen och tanten - det var Elin & Johanna. 
Jag som trodde att jag skulle slippa, hade hamnat på min Fruhippa ❤️

Hemma hos Mathilda blev jag bjuden på brunch, och fick gissa musik som skulle kopplas ihop med mig och en vän. Vi åkte sen vidare till Up Zone i Ullared, där vi klättrade på hinderbanor i trädtopparna. Som högst på 18 meters höjd! Det var på skakiga ben vi till slut landade på marken, och vinet smakade väldigt gott efteråt! 🙈


När vi kom hem till Mathilda igen piffade vi till oss, lekte fler lekar och åkte sen in till staden och åt goda hamburgare på Hells Birgers. Lite drinkar på Pinchos slank också ner! 👌🏼

Tack mina fina, fina vänner för en riktigt härlig dag/kväll! ❤️

Skriv inläggstext