..London..

(null)

Så var jag återkommen hem från vår lilla tjejtripp, som bar till London. Ingen utav oss hade varit där tidigare, så det var en spännande resa med oändligt mycket att se och utforska! Vi fick begränsa oss rejält, och insåg att detta inte är en stad man åker till en gång.. Utan det behövs flera besök för att få uppleva en del utav det som finns. Vi höll oss till att äta riktigt gott - bland annat uppe på 35:e våningen på Sky Garden, strosa runt, åka sightseeing buss, besöka Soho, shoppa på Oxfordstreet, dricka en hel del Prosecco, gå på marknad på Covent garden, beundra julpynt, äta fantastiskt kött på Blacklock och avnjuta en riktig engelsk Afternoon Tea. Jag kom hem mitt i natten, med trötta fötter och många roliga minnen rikare. Bara det att vårt hotellrum hade en toalettdörr som gick i baklås varje gång man stängde den (och som vi glömde av otaliga gånger) framkallade en hel del skratt. 
Jag kände mig tacksam när jag kom hem. För mycket. Och känslan av att få krypa ner i sängen brevid mina älsklingar, och snosa dem i nacken efter ett par dagar isär är oslagbar ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och jag fick nog med mig en del julkänslor hem, för i tisdags plockade jag och Leah fram vårt julpynt. Aningen tidigt, men ack så mysigt med alla stjärnor i fönstrena. Så värt att folk hytter med pekfingret om att det inte är 1:a advent ännu.. 🙈😂

..Tisdag..

En vanlig tisdag är till ända. Alla familjemedlemmar ligger till sängs, förutom mannen min som ligger brevid mig i här i soffan och snarkar i mitt öra. Jag känner mig rätt pigg, och vill tro att det beror på att jag tagit mig i kragen och börjat träna så smått. Positivt tänkande - för att få mig att fortsätta mer än ett par gånger 🙈
Jag skulle tränat i helgen, men var lite sliten på söndagen efter en mycket trevlig kväll ute tillsammans med Adrian och hans syskon + respektive. Dem överraskade oss med bowling och mat på Pinchos, och vi hade det verkligen toppen. Vilket då kändes lite i huvudet dagen efter 🙈😂
(null)

Men jag orkade med att fira vår fina papp i familjen på Fars dag, och dukade upp en frukost med hembakat bröd och varm choklad. Presenten blev en snusdosa och två Trisslotter, då de beställda paketen ännu åker runt någonstans med posten.
På eftermiddagen fikade vi hos min pappa och till kvällen var Adrians pappa här på middag. 
(null)

(null)

(null)

Denna helg som kommer ska bli spännande - då jag ska iväg på en tjejtripp! 🙌🏼
Lite nervöst att lämna familjen, då jag har väldigt svårt för den biten (saknar ju ungarna och mannen så fort jag är ifrån dem!), men också väldigt nyttigt för oss alla ock framförallt väldigt ROLIGT att få umgås med underbara vänner!
Två arbetsdagar till, sen far vi! 
(null)
Älsklingar! 
(null)

(null)

(null)

(null)
❤️❤️❤️

..Prickigt..

I tisdags fick jag åka hem från jobbet och hämta hem en tjej med prickar. Vattenkoppor var misstanken, men efter ett besök hos doktorn igår så visade det sig vara Femte sjukan. Aldrig hört talas om den sjukdomen innan, men man lär sig något nytt varje dag. Tydligen inte smittsamt efter att det brutit ut, så på måndag återgår vi till vardagen igen.
Men vi fick lite lov, och om man nu ska bli sjuk "lägligt", så blev hon det nu när det faktiskt är höstlov och inte riktigt lika mycket för mig att göra på jobbet. 
Vi har sysselsatt oss med promenader och bad. Plantering och pumpatillverkning. Leah målade ögon, näsa och mun på pumpan själv, sen fick jag jag sköta skärandet.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)