..Tisdag..

En vanlig tisdag är till ända. Alla familjemedlemmar ligger till sängs, förutom mannen min som ligger brevid mig i här i soffan och snarkar i mitt öra. Jag känner mig rätt pigg, och vill tro att det beror på att jag tagit mig i kragen och börjat träna så smått. Positivt tänkande - för att få mig att fortsätta mer än ett par gånger 🙈
Jag skulle tränat i helgen, men var lite sliten på söndagen efter en mycket trevlig kväll ute tillsammans med Adrian och hans syskon + respektive. Dem överraskade oss med bowling och mat på Pinchos, och vi hade det verkligen toppen. Vilket då kändes lite i huvudet dagen efter 🙈😂
(null)

Men jag orkade med att fira vår fina papp i familjen på Fars dag, och dukade upp en frukost med hembakat bröd och varm choklad. Presenten blev en snusdosa och två Trisslotter, då de beställda paketen ännu åker runt någonstans med posten.
På eftermiddagen fikade vi hos min pappa och till kvällen var Adrians pappa här på middag. 
(null)

(null)

(null)

Denna helg som kommer ska bli spännande - då jag ska iväg på en tjejtripp! 🙌🏼
Lite nervöst att lämna familjen, då jag har väldigt svårt för den biten (saknar ju ungarna och mannen så fort jag är ifrån dem!), men också väldigt nyttigt för oss alla ock framförallt väldigt ROLIGT att få umgås med underbara vänner!
Två arbetsdagar till, sen far vi! 
(null)
Älsklingar! 
(null)

(null)

(null)

(null)
❤️❤️❤️

..Prickigt..

I tisdags fick jag åka hem från jobbet och hämta hem en tjej med prickar. Vattenkoppor var misstanken, men efter ett besök hos doktorn igår så visade det sig vara Femte sjukan. Aldrig hört talas om den sjukdomen innan, men man lär sig något nytt varje dag. Tydligen inte smittsamt efter att det brutit ut, så på måndag återgår vi till vardagen igen.
Men vi fick lite lov, och om man nu ska bli sjuk "lägligt", så blev hon det nu när det faktiskt är höstlov och inte riktigt lika mycket för mig att göra på jobbet. 
Vi har sysselsatt oss med promenader och bad. Plantering och pumpatillverkning. Leah målade ögon, näsa och mun på pumpan själv, sen fick jag jag sköta skärandet.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)