..Mamma-Pappa-Barn..

Leah och Nikki har börjat leka så härliga lekar.. Att Nikki har börjat göra sig förståelig med talet underlättar nog en hel del, och barnen leker faktiskt väldigt mycket med varandra. 

Igår morse satt jag och tittade på dem medan de lekte att Leah var mamma och Nikki hennes bebis.
Leah bäddade noggrant ner Nikki i docksängen, vaggade henne och gav henne en legoblomma att ha som napp. Nikki gick in för rollen som bebis ordentligt, och det var så roligt att beskåda deras samspel ❤️

..Mors dag..

Igår var det söndag, och Mors Dag. Min Adrian brukar vara fenomenal på att skämma bort mig sådana dagar, men iår är han i Monaco, och det blev därmed lite svårare för honom att syssla med romantik på högre nivå än genom en telefonlur. 

Men inte grät jag över det, utan min Mors dag blev en bra dag ändå, även om den mer handlade om att fira andra mammor i min närhet. 
Vi började med att fira min underbara svärmor. Hon bjöd på mat och jag bjöd på en rabarberpaj. Antonia och Daniel kom förbi, och timmarna flög fram. Plötsligt var det dags att lämna Nova hos sin mamma, och att åka vidare för att gratulera min mamma. Där lämnade vi en blomma och stannade på kvällsmat. Barnen tog även sin kvällsdusch där, och efteråt fixade mormor deras naglar med lila nagellack. 
Tjejerna var så nöjda! 

Jag swishade en peng som Mors Dag present från mig till min mamma och svärmor. Och även en slant för Jenny - som var en helt fantastisk mamma.
Nikki går till affären med morbror Glenn.
Koncentration..
Still med händerna tills det torkat! 😊
Färdiga!
Mina fina tjejer plockad den bukett blommor till mig ❤️

..Vi avklarade premiären..

..på stranden idag. Efterlängtat och underbart. Vid havet trivs jag bäst! Likaså mina fiskar till döttrar...

Inatt sover nog gott allihop, även om min rygg fått en nyans utav färgen röd 🙈