..Söndag..

Japp. En sån där söndag idag igen då. En varm sådan dessutom. 

Vi har spenderat hela dagen i Falkenberg och firat Adrians pappa. Där var det långbord ute i strålande sol, god mat, glada barn och trevligt sällskap. När vi kom hem var vi så varma och mosiga att vi dök ner i badkaret innan kvällsmaten. Sen kan man ju undra vad det var i den där korven vi åt, för barnen skulle prompt inte sova ikväll.. Nikki somnade 22:00, så det ska bli spännande att väcka henne 05:45 imorgon. 

Vår helg har varit intensiv och rolig! 
Natten till idag har vi haft nattgäster - nämligen våra små grannpojkar. Leah och Nikki tyckte att det var så roligt att ha dem här, speciellt imorse. Lyxigt att ha kompisar att leka med direkt när man vaknar ju!
Vi hade grillkväll på lördagkvällen med våra andra "grannar" - Robban och Johanna. Det grillades hamburgare och korv i massor, då vi helt plötsligt hade 9 barn springandes i huset. Det är verkligen som ett litet Bullerbyn här i vårt Sällstorp. 

I fredags var det en härlig dag - speciellt för vår Nova som hade skolavslutning och slutade fyran. Vi är så stolta över henne! Hon är en klok, härlig tjej och vi älskar henne massor! 
Efter kyrka och sång fikade vi tillsammans för att fira in sommarlovet, och när det sen var dags att vinka hejdå bilade vi ner till Kungsmässan för att rasta av våra två små. Leah lekte glatt i leklandet, Nikki somnade i vagnen och vi vuxna drack kaffe i lugn och ro. Sen åt vi pizza för glatta livet och åkte hem igen. 

Nu är det jobb och upp och hoppa om sex timmar. Tre veckor till - sen semester. Jag längtar efter ledighet med min familj ❤️

Jag gjorde en godisblomma till avslutningstjejen ❤️
❤️
Kungsmässan med tokar.
Paketöppning hos farfar.

Kommentera här: