..Midsommardagen..

..har varit en dag i lugnets tecken. Vi har varit hemma och skrotat. Plockat, vilat och haft det skönt. Jag och Leah åkte på en liten utflykt och plockade fläder, som nu ligger på "marinad" för att bli saft. 

Det är alltid mysigt med en stund på "tu man hand". Leah älskar när hon får en stund för sig själv med mig eller Adrian ❤️

Till kvällen kom grannarna över på grillkväll. Adrian hade handlat på sig halva Hemköps köttdisk, så vi hade att äta och åt gjorde vi tills vi höll på att spricka! Men den där eftersättsmagen krävde sitt ändå, och all mat toppat med god dricka och musik ur högtalarna gjorde att denna midsommarhelg avslutades bra 👌🏼

..Midsommarafton 2017..

Jag och de små är uppvaknade på denna Midsommardag. Adrian och Nova är storsovarna, så de snarkar ännu.. 

Igår var det en traditionell midsommar med sill & potatis, jordgubbar och spöregn. Ingen midsommar utan regn - det vet vi ju! På förmiddagen hade vi hemma mina svärföräldrar på midsommarlunch. Sill, potatis, gräddfil, gräslök och sen jordgubbar, grädde och glass. Midsommarmaten är den bästa utav alla! 
Nikki stod för underhållningen och fick oss att kikna utav skratt och när kameran kom fram för en familjebild var det givetvis svårt för min familj att bete sig sansat. Dessa härliga och glada människor. Jag älskar er så! 


På eftermiddagen åkte vi hem till Ulle & Rikard för grillning och ännu mer jordgubbar. Barnen hade så roligt tillsammans med Abbe och lekte med ett glatt humör hela kvällen. 

När vi åkte hem var hela huset upp och ner, och ja - det syntes att dem hade haft roligt 😅
Tur att Ulle & Rikard är världens tålmodigaste 🙈❤️

Jag och Ulle kollade på gamla kort tidigare under kvällen och konstaterade att om vi hade kunnat se in i framtiden när vi satt på ett golv med fyra barn på midsommarafton så hade vi nog inte trott på det. Det var ett annat liv 2004. 
Men jag är mer tillfreds med det jag har nu. Min fina familj som är mitt allt ❤️