..Semestertisdag..

Efter en helg fullproppad med kalas njuter vi nu utav att ha gått på semester! 

I lördags firade vi Nova och Adrian (som fyller om 3 veckor) med korvgrillning och glass. Som ett barnkalas - fast mer finslipat med godare korv, rostad lök, räksallad, senap, bostongurka och en melonsallad + glass, minimaränger, strössel, kex och chokladsås. En kopp kaffe på det, så var det faktiskt riktigt bra 👍🏼
På söndagen var vi på konfirmation och åt gott då med, och träffade hela tjocka släkten. Det var väldigt trevligt!
Men.. Kalas i all ära.. jag gillar dock vardag bättre. 
Två dagar har vi hittills avklarat på semestern, och trots att Adrian ännu jobbar, så känns det riktigt lyxigt att slippa ställa klockan på morgonen. 
Igår höll vi oss hemma hela dagen då barnen var trötta efter en väldigt tidig uppstigning (04:20, det var bra jobbat första lediga dagen 🙈), men idag trotsade vi molnen och tog en tur till stranden tillsammans med Mathilda. Barnen badade glatt, medan vi behöll kläderna på och satt skönt på filten. Vi åt glass på hemvägen och tog sen ytterligare ett bad hemma i badkaret för att bli kvitt all sand. När pappan kom hem smet jag iväg en sväng för att ta en tur på stan med Ulle ❤️ Det blev en riktig shoppingrunda som gjorde min shoppingsjäl genuint lycklig!


Semester-mode!
Konfirmation för Leona.
Tröttmörtar ❤️
Leah och hennes favorit kattunge morgonmyser.

Kommentera här: