..Torsdag..

Vi hamnade på akuten till slut, jag och vår lilla Nikki. Så dålig hon har varit.. Kräkts, och kräkts och bara varit matt och sovit. 

Vi fick medicin som skulle ta bort illamåendet och hon fick behålla lite vätskeersättning, men efter ett halvt dygn började hon kräkas igen. Mer medicin gjorde dock susen, och efter fem dagar med kräk och ingen energi, så blev hon till slut bra och är nu pigg och glad igen. Vilken lättnad! 

Vi höll oss hemma i två dagar för att minimera smittorisken, och jag gjorde så gott jag kunde för att aktivera mina rastlösa älsklingar. Stackars Leah hade ju fått vara hemma och ha det tråkigt i en hel vecka. På fredagen när Nikki var som sämst och jag var helt låst med henne i famnen, tog Adrian med sig Leah till Falkenberg och gick på Wheels & Wings.  Där var farfar med sin bil som fick priser, och en glad Leah fick träffat på förskolekompisar och fick en Elsa klänning utav farfar ❤️ Det var så skönt att hon fick ha lite roligt i allt jobbigt.. 

Annars har vi promenerat mycket. Plockat smultron och hallon och bakat chokladbollar. Alla Astrid Lindgrens filmer har rullat flera varv på Tv:n, och det har pärlats, målats och spelats spel. Men som sagt - så blev hon kry till slut. Lill-hönan. Och plötsligt orkade hon också promenera istället för att bara sova, och kastade stenar i dammen tillsammans med storasyrran. När hon klämde i sig sitt första knäckebröd med ost och ville ha ett till gjorde hjärtat ett glädjeskutt, och vi har nu fått lekt hemma hos My & barnen, haft besök utav Matilda & Isac, hängt hos Elin & Robban och njutit på stranden och badat massor! 

Vinbären på buskarna har börjat plockas av och väntar på att bli gelé.. och kanske någon smarrig paj - och imorgon jobbar min karl sin sista dag, sen har vi lite semester ihop. Så härligt det ska bli! 

Jag hittade en gigantisk fyrklöver i ett dike, så nu tror jag på flyt resten utav semestern!
Världens skönaste katt!
Solbränd efter endags vid havet 🙌🏼

Kommentera här: