..Torsdag..

Vi hamnade på akuten till slut, jag och vår lilla Nikki. Så dålig hon har varit.. Kräkts, och kräkts och bara varit matt och sovit. 

Vi fick medicin som skulle ta bort illamåendet och hon fick behålla lite vätskeersättning, men efter ett halvt dygn började hon kräkas igen. Mer medicin gjorde dock susen, och efter fem dagar med kräk och ingen energi, så blev hon till slut bra och är nu pigg och glad igen. Vilken lättnad! 

Vi höll oss hemma i två dagar för att minimera smittorisken, och jag gjorde så gott jag kunde för att aktivera mina rastlösa älsklingar. Stackars Leah hade ju fått vara hemma och ha det tråkigt i en hel vecka. På fredagen när Nikki var som sämst och jag var helt låst med henne i famnen, tog Adrian med sig Leah till Falkenberg och gick på Wheels & Wings.  Där var farfar med sin bil som fick priser, och en glad Leah fick träffat på förskolekompisar och fick en Elsa klänning utav farfar ❤️ Det var så skönt att hon fick ha lite roligt i allt jobbigt.. 

Annars har vi promenerat mycket. Plockat smultron och hallon och bakat chokladbollar. Alla Astrid Lindgrens filmer har rullat flera varv på Tv:n, och det har pärlats, målats och spelats spel. Men som sagt - så blev hon kry till slut. Lill-hönan. Och plötsligt orkade hon också promenera istället för att bara sova, och kastade stenar i dammen tillsammans med storasyrran. När hon klämde i sig sitt första knäckebröd med ost och ville ha ett till gjorde hjärtat ett glädjeskutt, och vi har nu fått lekt hemma hos My & barnen, haft besök utav Matilda & Isac, hängt hos Elin & Robban och njutit på stranden och badat massor! 

Vinbären på buskarna har börjat plockas av och väntar på att bli gelé.. och kanske någon smarrig paj - och imorgon jobbar min karl sin sista dag, sen har vi lite semester ihop. Så härligt det ska bli! 

Jag hittade en gigantisk fyrklöver i ett dike, så nu tror jag på flyt resten utav semestern!
Världens skönaste katt!
Solbränd efter endags vid havet 🙌🏼

..Semester.. eller?..

Tisdag natt blev båda barnen sjuka i hög feber och kräktes. På morgonen var Leah ok, medan Nikki fortfarande hade feber. Hon kräktes även onsdag natt, men sov sen hela förmiddagen på torsdagen och vaknade pigg och åt en korv. Tjoho tänkte jag, och taggade inför att åka med i "tjejbilen" på Wheels & wings i helgen. Men 00:00 inatt började hon kräkas igen, och har kräkts varje timma sedan dess. Klockan är nu halv ett på dagen.. 

Stackaren är helt utslagen, och stackars Leah är totalt uttråkad efter flera dagar hemma med en mamma som är fast med en ledsen lillasyster (Adrian arbetar fortfarande).
Det var ingen rolig start på semestern det här.. och jag hoppas verkligen att detta snart är över. Man lider ju så med de små när de inte mår bra 💔 Dessutom börjar jag bli orolig över att hon ska bli uttorkad.. 
1177 får sig ett samtal snart. Ska bara vänta på att lillan vaknar, så att jag kan röra mig..

..Semestertisdag..

Efter en helg fullproppad med kalas njuter vi nu utav att ha gått på semester! 

I lördags firade vi Nova och Adrian (som fyller om 3 veckor) med korvgrillning och glass. Som ett barnkalas - fast mer finslipat med godare korv, rostad lök, räksallad, senap, bostongurka och en melonsallad + glass, minimaränger, strössel, kex och chokladsås. En kopp kaffe på det, så var det faktiskt riktigt bra 👍🏼
På söndagen var vi på konfirmation och åt gott då med, och träffade hela tjocka släkten. Det var väldigt trevligt!
Men.. Kalas i all ära.. jag gillar dock vardag bättre. 
Två dagar har vi hittills avklarat på semestern, och trots att Adrian ännu jobbar, så känns det riktigt lyxigt att slippa ställa klockan på morgonen. 
Igår höll vi oss hemma hela dagen då barnen var trötta efter en väldigt tidig uppstigning (04:20, det var bra jobbat första lediga dagen 🙈), men idag trotsade vi molnen och tog en tur till stranden tillsammans med Mathilda. Barnen badade glatt, medan vi behöll kläderna på och satt skönt på filten. Vi åt glass på hemvägen och tog sen ytterligare ett bad hemma i badkaret för att bli kvitt all sand. När pappan kom hem smet jag iväg en sväng för att ta en tur på stan med Ulle ❤️ Det blev en riktig shoppingrunda som gjorde min shoppingsjäl genuint lycklig!


Semester-mode!
Konfirmation för Leona.
Tröttmörtar ❤️
Leah och hennes favorit kattunge morgonmyser.