..Sjukstuga..

I torsdags hann jag knappt komma till jobbet innan det var dags att åka därifrån igen. Nikkis förskola ringde och sa att hon hade kräkts, så det var bara att kila illa kvickt! Såhär i efterhand tror jag däremot inte att det var magsjuka, eftersom hon inte kräktes någon mer gång och sen hade hög feber. Leah brukar alltid kräkas när hennes feber kommer snabbt eller toppar, och jag tror att det var samma sak som hände Nikki.
Men.
Man kan ju aldrig vara riktigt säker, så vi har hållt oss undan folk i 48 timmar ändå.
Nikki blev bättre under lördagen. Men på söndagen kom febern tillbaka tillsammans med en megaförkylning. Så inatt har hon sovit dåligt och klagat på halsont..
Jag som inte behövde vabba en enda gång på flera månader har nu vabbat tre gånger på kort tid. Men det brukar ju vara så, att allt kommer på en gång..
Det tråkigaste var väl att jag missade att åka med på årets "familetripp". Vi brukar ofta få musikalbiljetter utav Lili-Ann i julklapp. Det är väldigt roligt eftersom det innebär att alla Adrians syskon med respektive (och Lill-Ann såklart) hittar på något tillsammans. Iår fick jag ju dock stanna hemma..
Och förra året med!
Nikki har tajmat in sjukdom två år irad. Otur deluxe! Jag har även fått hoppa över att åka på Foo fighters och Slipknot pga sjukt barn. Så hon vet när hon ska tajma in sina sjukdomar.. Haha!
Livet med småbarn helt enkelt!
Jobbigt, ansträngande, sömnlöst och alldeles underbart! ❤️

Gott att somna på mamma ❤️
Jag och Leah passade på att titta på kort medan sjuklingen sov. Leah tycker mycket om att titta på bilder när hon var bebis ❤️
Det nybadade krullet 😍
Kureringsmedicin!
Lite frisk luft skadar inte. Och vädret var ju underbart!

..Helgen..

I helgen tog jag med mig Leah och Nova in till stan, för att umgås lite. Bara vi.
Det blev toppenbra, och vi fikade på Espresso House, gick på bio och åt på McDonalds. Leah var så lycklig att hon glädjedansade inne i gallerian.
Min sprallhöna!

När vi kom hem blev lillsyrran glad! Och mamman lika glad när man blir överöst med kärlek ❤️

..En helt vanlig måndag..

..var det idag, och jag dyker in här igen efter ett litet uppehåll. Ett ofrivilligt dock. Livet rullar lite för snabbt just nu om man säger så.. Och orken försvinner lika snabbt den. Vi somnar gott om kvällarna - jag och min käre man. Jag är lite tåligare iaf, för jag kommer åtminstone från soffan till sängen! 😬😂
Men sen vi "hördes av" sist, så hade vi en bra avslutande vecka utav jullovet med massor utav vänskapliga möten. Bland annat gosade vi bebis hos Ulle och var på fika med stora barnligan hos My.

Vi hann också med ett par filmkvälllar, ett tårtbak till en Babyshower och massor utav lek i snön (som äntligen dök upp!) innan det var dags att återgå till vardagen igen.

Väl tillbaka till jobbet piffade jag till det med en "husvägg" i hårt byggrum.. som släppte efter ett par timmar! Attans! Så nu letar kah bättre tejp! Men den höll till att göra vägar på golvet, vilket barnen uppskattade!

Kylan har hållt i sig lite, och förra helgen klämde vi in en riktigt skön familjepromenad. Det var det perfekta promenadvädret - vindstilla och soligt!
Hela den lördagen blev faktiskt väldigt bra. Kärleksfull och mysig.

Och nu var det återigen måndag. Veckorna rullar fram. Så snabbt, så snabbt!