..Tisdag..

Och inte vilken tisdag som helst - utan Fetisdagen!
Givetvis har vi klämt i oss en semla ikväll. Alla utom Adrian som konstaterade att semlor innehåller allt det han avskyr mest. Leah och Nikki åt bara grädden, vilket gynnade mig som älskar mandelmassan!
Jag har alltid varit en semlefantast, och iår har jag nog ätit tre. Men ska jag vara helt ärlig så blir det nog inga fler, för jag har inte tyckt att det har varit så där drömgott som innan. Hmm..
Jag får ta och baka egna och se om jag får tillbaka suget!

Och!
Jag har faktiskt också varit och fixat barret hos Emelie.
Nu är mitt hår superlent, och det bästa - luktar så gott!

..Söndag..

Jag avslutade denna vecka med att i torsdags umgås med fina vänner hemma hos Madde, tanka energi och ha det trevligt - för att sen få en hemsk huvudvärk som inte ville ge sig. Jag kröp till sängs redan innan 20:00, eftersom jag tänkte att det berodde på sömnbrist. Men natten erbjöd inte mycket sömn, då huvudvärken vägrade att släppa. Hela fredagen var jag i princip liggandes och nu hade även ryggen börjat ge upp. Så med ett huvud och en rygg som värkte något oerhört var jag nästintill gråtfärdig. Till kvällen började huvudvärken tack och lov att gå över, och ryggen blev bättre på lördagen. Det var väldigt skönt, så att vi kunde "fira" lite helg.

Amadeus och Lili-Ann kom och hämtade upp barnen på lördag förmiddag för en utflykt, och sen fick vi uppskattat besök utav min farmor och farfar. Världens bästa är dem!
På eftermiddagen tog vi en tripp till min moster med familj, och Leah & Nikki fick verkligen lekt av sig med min kusin Felicia och Hilma.
Idag hade Leah sin djurskola, och jag och Adrian tänkte lite fint att vi skulle promenera med Nikki så länge. Visst. Det var hon väl med på, förutom att hon skulle gå åt ett annat håll än det vi hade tänkt hela tiden! Haha! Men vi fick oss en tur, med fantastisk utsikt på köpet, och Adrian han fick nog ett helt träningspass så mycket som han fick bära!
Vi lunchade sen på donken och avklarade söndagsstädningen och handlingen. Imorgon är det vardag igen!

Fina vänner ❤️
Sol ute, migrän inne.
Sliten.com
Nikki och farbror Amadeus 💕
Farmor, Leah & Nikki
Leah & Filippa
Nikki och min farmor ❤️
Jag och Farmor & farfar
Nikki, farmor, jag, Leah och farfar
Strejk.
Utsikt över Björkholmssjön.
Jag & min kärlek.
Lunch på donken