..Onsdag..

Onsdag idag, och sviterna ifrån helgens kräftskiva hänger kvar. Jag är så otroligt trött! Min kropp är inte van vid sena nätter, och definitivt inte nätter med dans och alkoholintag fram till 05:00 på morgonen.. 

Jisses!
Jag steg upp vid 09:00... och mötes av en orkan! För det var precis så det såg ut i vår trädgård! Ölburkar, fimpar, ballonger, marshmallows, chips, snören, hattar.. You namn it - ÖVERALLT!
Jag fyllde tre sopsäckar innan det såg någorlunda ut, och sen spenderade jag resten utav dagen med att pussa på våra barn varvat med att halvsova i soffan. Men det var så värt tröttheten, för OJ vilken rolig kväll vi hade! Vi avklarade det mesta som hör till en kräftskiva - tält, nubbe, kräftor, lekar, hattar, snapsvisor, dans.. Och det bästa utav allt, jag hade några utav mina bästa vänner samlade! Så härligt!
Dessutom! Finbesök från Irland! Min älskade Eleine och hennes Ciaran. Det var för hans skull (och hennes såklart), vi annordnade alltihop. Är man tillsammans med en svensk, så måste man ju såklart få uppleva en riktig, svensk kräftskiva! 

Tack alla som var här! Både jag & Adrian hade en fantastiskt rolig kväll med massor utav roliga minnen att bevara! ❤️


Vi smygstartade "festen" med god mat och dryck på Fästningsterassen

Kommentera här: