..Den där stadsrundan..

..blev verkligen förträffligt bra!

Barnen var på bra humör, vi fick handlat allt vi skulle, åt på Mignon och lyxade med lördagsgodis från Hemmakväll.
Vi handlat loss riktigt ordentligt inne på H&M, och betalade så oerhört lite! Till och med Nova blev imponerad! 😂 
Slutsumman landade på 1800:-, men med en 20% rabatt i mobilen och alla mina rabattkunponger jag fick hem förra veckan, så betalde jag bara 248:-. Otroligt bra! Och alla tre barnen fick lite nytt i garderoben 👍🏼


Mina stora tjejer ❤️
Ljuvligt god fisksoppa 👍🏼
Lite utav shoppingen..

..Lördag..


Lördagmorgon med två mysiga tjejer ❤️

Vi har sovit gott allihop inatt, efter en fredagskväll med middagsgäster. 
Om en stund ska jag ta med mig Leah och hämta upp Nova för en sväng på stan. Vi behöver ordna lite ärenden och kanske köpa lite nya höstkläder. Jag fick hem en väldans massa bonuscheckar från HM förra veckan, så dem kan vi passa på att utnyttja. Fördelen med att jag handlar mycket i en och samma affär 👍🏼 

Nu ska jag fortsätta pimpla kaffe, innan det blir en dusch och smoothie. 
Helg är underbart!  

..Onsdag..

Onsdag idag, och sviterna ifrån helgens kräftskiva hänger kvar. Jag är så otroligt trött! Min kropp är inte van vid sena nätter, och definitivt inte nätter med dans och alkoholintag fram till 05:00 på morgonen.. 

Jisses!
Jag steg upp vid 09:00... och mötes av en orkan! För det var precis så det såg ut i vår trädgård! Ölburkar, fimpar, ballonger, marshmallows, chips, snören, hattar.. You namn it - ÖVERALLT!
Jag fyllde tre sopsäckar innan det såg någorlunda ut, och sen spenderade jag resten utav dagen med att pussa på våra barn varvat med att halvsova i soffan. Men det var så värt tröttheten, för OJ vilken rolig kväll vi hade! Vi avklarade det mesta som hör till en kräftskiva - tält, nubbe, kräftor, lekar, hattar, snapsvisor, dans.. Och det bästa utav allt, jag hade några utav mina bästa vänner samlade! Så härligt!
Dessutom! Finbesök från Irland! Min älskade Eleine och hennes Ciaran. Det var för hans skull (och hennes såklart), vi annordnade alltihop. Är man tillsammans med en svensk, så måste man ju såklart få uppleva en riktig, svensk kräftskiva! 

Tack alla som var här! Både jag & Adrian hade en fantastiskt rolig kväll med massor utav roliga minnen att bevara! ❤️


Vi smygstartade "festen" med god mat och dryck på Fästningsterassen