..Lördag..

Denna veckan hade jag långhelg med ledig fredag. Det kändes oerhört lyxigt!
Tyvärr tajmade Nikki in det med att få feber natten till fredagen, och var inte sig själv under hela dagen. Men ur en positiv synvinkel så "slapp" jag att vabba. Så om det ändå skulle komma, så kom det lägligt då.
Madde som hade en egen snorig liten prins hemma, var inte rädd för baciller, så där var vi och lekte av oss lite på förmiddagen. Nikki orkade leka en stund med Emmeth, och mamman fick beställt fin fina softshell overaller från Pomp de luxe. Tummen upp!
Resten utav dagen spenderade vi sen hemma, och för att lyxa till det lite för en tålmodig Leah som stått ut med en småledsen lillasyster hela dagen, så fick middagen intas på McDonalds.
Det gjorde Leah tummen upp för, och åt som en häst! Både sin egen hamburgare och Nikkis nuggets slank ner!

Igår var Nikki feberfri igen, och vi passade på att njuta av det fina september vädret i Göteborg. Leah har sagt varje dag hur länge som helst att hon vill åka tåg, så vi gjorde slag i saken och tog tåget hela familjen till storstaden.
Det var en lycklig tjej som fascinerat tittade ut genom fönstret hela vägen!
Väl i Göteborg sken solen, och vi strosade i affärer, fikade och åt på The Barns uteservering. Nikki fick sig ett par nya skor, Leah köpte lördagsgodis i en stor godisaffär och mamman fick shoppat lite barnrumsinredning på TGR. Alla nöjda och belåtna. Möjligtvis hade pappan kunnat vara liiiite nöjdare om tatueringsstället han ville boka tid på hade varit öppet. Men det finns ju telefon som tur är.. 😁😊
Vid sextiden var våra fötter ömma av allt promenerande, och vi tog tåget hem igen.
Nu kan Leah bocka av "åka tåg" på sin önskelista, och snart uppfylls kanske hennes nästa önskan - att få börja spela fotboll. Hon ska bara fylla 5 år först..

..Det bästa i mitt liv..

Så gråhårig jag kan bli på dessa två!
När dem skriker, slåss och kivas, diskuterar och är envetna som små lusar. Byter om för fjärde gången samma dag och sprider ut sin mat i halva köket under middagen. När de bråkar om att borsta tänderna eller skrapar upp sina nya skor när de kör Bobby car. Att leka innebär att vända upp och ner på hela sitt rum, varenda gång, och när mobilskärmen krossas för femte gången på ett år. Att man inte fått sova en enda natt på fyra år och att de alltid tajmar in att vakna tidigt när man har sovmorgon. När de får gråtutbrott i affären eller vägrar att ta en enda tugga utav maten som man stått och lagat i en timma.

Ja, då känner jag att de gråa håren ökar..
Men fy sjutton vad jag längtar efter dem när jag är ifrån dem.
Jobbiga, härliga, älskade, bästa ungar!