..Onsdag..

I måndags sken solen. Pappan i familjen snickrade på utbygget, vår största tjej lekte med en kompis och jag tog en promenad med de två andra tjejerna + Elin och Leo. 
Det blev en uppfriskande promenad. Minst sagt - eftersom vi höll på att blåsa bort! Men motion fick vi, och barnen blev rastade. Slutet gott, allting gott! ☺
Leah var en riktig tuffing i Leos solglasögon! 

Nikki har varit lite hakvkrasslig från och till i veckan. Med snor, hosta och en feber som kommer och går. Hon har nog tagit över Leahs förkylning som hon hade i Påsk.
Men idag var vi på stor frukostbjudning hemma hos Stina. Sammanlagt så var vi fyra vuxna och tolv barn! Det var som en egen liten "öppna förskolan". Fast mycket mer avslappnad och bekväm! 
Och så mycket gott vi hade att äta! Stina hade bakat frallor och My hade gjort eget fröknäcke. Jag åt tills jag kände mig alldeles fyrkantig, och en lunch var ju inte alls att tänka på när vi kom hem sen! 
Mina fina "mammavänner"! Dem förgyller verkligen min ledighet!


..Påskafton/Påskdagen..

Det blev två dagar fyllda av vänskap, och jag njuter alltid i mina vänners sällskap - för dem är bannemej de bästa!
På Påskafton var vi hembjudna till Tobbe & Mathilda på mat och dryck. Trots att jag agerade chaufför så tjuvsmuttade jag både på Proseccon och vinet, och jisses.. jag skulle nog behöva en helkväll snart. Kanske med min karl. För jag känner mig vinsugen!
Men för att återgå till det jag skrev om så var maten superb, och förutom att vi hade trötta barn som behövde åka hem till sina sängar rätt så tidigt, så var det en hellyckad kväll. Nu planerar vi en barnfri dejt till sommaren. Det hade nog vart något!
På Påskdagen steg vi upp i ottan (typ) för att åka på frukost hos Ulle & Rikard. Där var även Rebecka och Tobbe, och den där frukosten blev en heldag som var så härligt avslappnad. När vi var alldeles proppmätta på frallor, ägg och pannkakor (och allt annat som slunkit ner) så bäddade vi ner oss i soffan medan kidsen sov middag. Så skönt! 
Där kunde vi prata och vila och bara ha det gott i flera timmar.
Det var nog faktiskt den bästa söndagen på länge!