..Fredag..

Idag har jag snosat på bebis.
En alldeles ljuvlig och fin liten Selma. Det var kärlek vid första ögonkastet!
Så liten och nöjd, och bara alldeles underbar! ❤️
Nikki pussade massor, och en stolt Leah fick hålla Selma.
När man sitter där med en liten famnen kan man inte hjälpa att tankarna börjar vandra iväg.. "Kanske skulle vi haft en till ändå.."
Men nej. Vi får nöja oss med att gosa med Ulles & Rikards fantastiska lilla istället.
Älskar deras familj.
Och jag älskar att dem är som vår familj.
Det dröjer nog inte allt för många dagar innan jag snosar på Selma igen!

..Torsdag..

Efter att ha spenderat dagen med att fejja och dona i trädgården (krukorna fick sig nya planteringar, som jag verkligen hoppas undkommer sovande kattungar), så tryckte vi i oss en nybakad rabarber- och jordgubbspaj tillsammans med Adrians mamma och moster som var på besök från Norge. Glenn har snart fått träffa hela släkt och vänkretsen när han har varit här!
När pajen var färdigäten, rundturen i huset var avklarad och kaffet uppdrucket var det dags för vår "lilla" familj att traska över till Elin och Robban. Det skulle nämligen ske en premiär. För första gången så skulle Westinarna åka raggarbil!
Och vilken härlig åktur och kväll det blev! Det var verkligen en lyckad premiär!
Leah och Nikki älskade det. Leah log hela tiden och Nikki stod bokstavligt talat upp och dansade till musiken. Vi hade överlyckliga barn!
Adrian blev så positiv till det hela att han började fundera på om vi skulle investera i en bil. Men det är nog bättre att vi åker med i grannarnas då och då..
Turen i bilen tog oss ner till Torsdagsträffen vid Karlsson som firade 5 års jubileum, och där var det alldeles fullt av bilar och glada människor. Barnen fick fiska fiskedamm och kasta vattenballonger på en kille bakom en clownskylt. Sådär som man ser på film när de kastar en paj! Haha!
Och vi hade även glädjen att få träffa barnens farfar. Det tyckte Nikki var toppen!
Resten av kvällen spenderade vi sedan på Elin och Robbans uteplats. Med vin och öl, barnens chips, lekande barn och en trevlig stämning. Barnen lekte som små ljus och det var verkligen en hellyckad kväll!
Tack älskade grannar och vänner!

..Tisdag..

Tanken var att vi skulle följa med min bror hem till Dalarna ett par dagar, men planerna ändrades då han valde att stanna kvar här lite längre istället. Så härligt!
Men nu när vi var inställda på en "utflykt", så packade vi in oss i bilen och tog en spontan tripp till Liseberg istället. Leahs nappar fick också följa med, då vi sedan länge har bestämt att hon ska lämna dem till kaninerna på Liseberg. Eller rättare sagt, hon har bestämt att hon vill göra det.
En stor påse fick vi ihop, som hon stolt bar fram till kaninen. Jag var överraskad över hur villig hon var att lämna ifrån sig sina nappar, trots att det det blev så snabbt påkommet och utan förberedelse att vi skulle åka dit.
Men hon var så glad så, och skrattade lyckligt när kaninen stoppade ner napparna i sin "nappmaskin". När hon sedan fick ett diplom sken hon utav stolthet, och då fick mamman en tår i ögat utav stolthet hon med.
Stora tjejen! ❤️
(Och vet ni vad? Hon har inte ens nämnt napparna sen dess och sov hela natten utan ett knyst till 09:20!)
Efter napplämnandet åkte vi givetvis karuseller, och trängdes med alla andra som också tyckte att det var en bra dag för att hänga på Liseberg. Även Nikki fick ett par åkturer, och i sin helhet blev det verkligen en lyckad dag. Leah var på strålande humör hela dagen, och så glad!
Som min bror sa: hon är i himmelriket nu. Karuseller är verkligen hennes grej!

Och så stolt jag är över henne.
Duktiga älskling ❤️

Idag fick Leah välja vad hon ville i leksaksaffären, som "belöning". Och valet föll, inte helt oväntat, på en ny docka. Hon har säkert ett tiotal dockor, men man kan nog helt enkelt inte få för många. Som hon sa: Jag har ingen docka med ljust hår mamma!