..Torsdag..

Vi har långhelg denna veckan,  eftersom förskolan har planeringsdag imorgon. Fem hela dagar med "sovmorgon" och sena frukostar. Det är fördelen med ledighet - de lugna morgnarna! Vi firade in vår långhelg med storstädning utav huset och en lunch på McDonalds. 
Lyx för både stora och små! 
För mamman genom att hon slipper laga mat, men också för att jag älskar deras pajer. Dem är gudomliga ihop med en Latte! 
Leah blev överförtjust i leksaken i sin Happy Meal,  som var ett par My Little Ponny glasögon. Hon är så skön min lilla böna! Hon bokstavligt talat strålade som en sol när hon tog på sig dem. Det krävs inte mycket..
När vi var mätta och belåtna styrde vi Saaben till Tångaberg, och våra favoritkillar och deras mor.  Leah älskar Kimi och Noah!  
Där fick mamman ännu mer kaffe i magen och en skön pratstund. 
Ikväll är min och Matildas man ute med jobbet. Så jag antar att hon precis som jag njuter utav "lugnet" ikväll och tittar på alla TV program som vanligtvis blir ratade utav vår andra halva. Haha! 
Nu ska jag göra min snarkande lilla gris sällskap i sängen.  

..Liten bagerska..

Adrian och hans pappa var flitiga och jobbade hela söndagen på vårt utbygge.   Så jag och Leah tyckte att våra duktiga arbetare var värda något gott. Därmed blev det hemmagjorda semlor till eftermiddagskaffet. Leah var en stolt bagerska och även Johnny blev inbjuden på fika. 
Semlor kan man inte äta för många!