..Denna vecka..

..har varit sådär härligt fylld utav vänskap! 
I måndags var jag och min trogna bundsförvant och vän Mathilda på Öppna Förskolan - eller " Hoppa, hoppa", som Leah kallar det eftersom vi alltid sjunger den sången där. På kvällen gjorde vi ett gympapass på gymmet,  och med penicillin i kroppen sov jag gott därefter!  
I tisdags var det självaste semledagen, och då gjorde jag gårdagens träning totalt ogjord genom att njuta utav en semla tillsammans med Sofie. En hemlagad dessutom! Den satt fint i magen! Och sällskapet gjorde ju det hela ännu bättre! 
Igår hälsade jag på en sväng på jobbet,  och fick sen mellanmåls besök utav både Mathilda och hennes pojkar, och Ulle & Abbe. Det var andra gången på tre dagar jag fick träffat Ulle, och jag måste säga att det är bannemej helt fantastisk att dem bara bor 20 minuter bort numera! Wonderful!  
På kvällen gick jag och Mathilda på ett 90 minuters boxpass, så idag är min kropp rätt mör. Varendaste del utav den om jag ska vara ärlig..
Idag har jag och Leah bakat chokladbollar till hennes mormor och morfar, på hennes initiativ! 
" Mamma, kan vi baka?"
"Vad vill du baka då?"
"Chokladbollar! För det äääälskar morfar!"
Och när vi var färdigbakta ville hon ringa mormor och fråga om dem ville ha "chokladbollor", som hon så sött säger! 
Att inte mitt hjärta smälte! 
Eftermiddagen spenderade vi sen hos Elin och Leah som längtat efter att få leka med Leo som varit magsjuk var väldigt skrattig och glad. Det blir nog en fredagsdejt med våra bästaste grannar imorgon också! 💜

..Torsdag..

Penicillinet har börjat göra verkan och min halsböld ger med sig. Jag kan numera svälja och min röst börjar att bli bra. Jag kraxar inte som en kråka längre, utan låter mer som en kvinna som rökt 2 paket cigg om dagen i 50 år. Haha!
I helgen var jag och Nova iväg på äventyr! Vi tog tåget till Göteborg,  och hade en riktig tjejdag. Tittade i affärer, shoppade, handlade godis i Göteborgs största godisaffär, åt gott, pratade massor och sist men inte minst - gick på Melodifestivalen!  Trots att jag inte är ett stort Mello - fan,  så var det en häftig upplevelse. 
Det räckte att vi kom in på Scandinavium så var det en enda stor fest!  Dj's, tävlingar, smakprover och gratisgrejer, glitter, lampor och fjäderboar. Nova var alldeles lyrisk, och när själva showen drog igång kunde hon knappt sitta stilla på sin plats!  Och vi hade toppen platser!  Det var verkligen en lyckad kväll,  och ett härligt minne att spara i hjärtat 💜

..Fredag..

Firade fredag genom att vara röstlös för andra dagen och få en tio dagars penicillinkur utskriven på Vårdcentralen. Happy Times! 
Jag har inte varit sjuk på över 4 år, men nu när jag äntligen har börjat komma igång med att träna, så verkar jag dra på mig all möjlig skit. Det känns väldigt typiskt..
Men! Förutom mitt halsont, så har vi haft ett par riktigt fina dagar. Den där solen som har varit så avlägsen hittade äntligen hit, och jag och barnen har passat på att vistas utomhus. Nikki har fått in tekniken med att gå med skor, och ser så stor ut när hon traskar runt i sin overall. Och så ruskigt nöjd! Leah är ju en ute-tjej, och fixade ett helt kak-kalas i sandlådan åt sin hesa mor. Hon har varit så söt idag,  och förklarat för alla vi mött att hennes "mamma har ont i halsen", samtidigt som hon har pekat på sin egen hals för att vara extra tydlig. Hon ger mig lika många skratt som gråa hår, den älskade ungen.  
Idag avslutade vi "arbetsveckan" med att äta pizza tillsammans med vår granne Johnny.  
Han blir lika glad varje gång,  och jag är så tacksam över att hans finns i våra liv.

Trevlig helg på er alla!

 0