..Godmorgon lördag..

Här hade vi en liten marodör som tyckte att hela familjen skulle vakna 05:20. Vid den tiden är mitt morgonhumör definitivt inte bra. Men vi överlevde och efter ett par koppar kaffe var livet rätt harmoniskt igen. Ikväll ska jag, tro det eller ej, faktiskt ut och svira så kanske behövs det klämmas ner några koppar kaffe till. Annars sover jag väl sittandes vid tio. Haha!

Just nu har barnen målarstuga och väntar väldigt otåligt på att Nikki ska vakna från sin middagsvila så att vi kan åka och köpa lördagsgodis. Veckans höjdpunkt.. 
Leah gick all in i målandet och ville även ha ansiktet utsmyckat. Tur att mamma kan fixa! En söt liten katt har jag nu istället för en 4 åring ☺

Igår tog jag och Mathilda en runda på stan igen. Vi verkar ha talang för att tajma in regniga dagar, då vi för andra gången strosade i regnskurar. Men det gjorde mig inte så mycket och jag fick ordnat med alla ärenden PLUS köpt några klädesplagg till mig själv. Jag som alltid bara hamnar på barnavdelningen lyckades för en gångs skull unna mig själv. And it felt gooood! 
En stor Latte som avslutning gjorde det till en riktig härlig förmiddag trots regn!


Leah pärlade ett armband till Adrian häromdagen, som vi slog in i presentpapper och skrev en lapp på. Hon var så stolt, så stolt! 

..Onsdag..

Jag har köpt lite nytt "piff" till vardagsrummet, och ger Karlsson i Veddige tummem upp för deras inredning! 
Idag kom min man hem efter ett par dagar i Rom. Så skönt det känns att ha honom tillbaka! Utan honom känner jag mig inte hel..

Nu ska jag strax väcka min minsta älskling och göra hennes första besök hos tandläkaren. Hon hade även sin första toffs idag. Liten börjar bli stor!!