..Tisdag..

Tisdag. 
Och jag har:

1. Städat upp delar utav vårt påskris. Det fick ju ändå stå orört ett halvt dygn. Vi har en riktig marodör i vår familj. En huligan i en treåringskropp!

2. "Shoppat" på Fyndmagsinet och förberett inför Påskharens ankomst.3. Bakat pizzabullar. Det gjorde jag igår med, men fastnade i en amning och glömde bort dem. Resultatet var väldigt svart och oätligt. Dagens blev goda. Så goda att jag smällde i mig tre stycken!

4. Blivit snuvad på ett påskris. 
När jag hämtade Leah på förskolan hade hon pysslat ihop ett eget påskris. Jag utgick från att det var till mig, och blev jätteglad, men tji fick jag - för det var tydligen till Elin! Så vi fick åka dit idag med. Inte mig emot dock, då Elin delar första platsen med Johnny som världens bästa granne. Och kan brygg väldigt gott kaffe!

5. Bakat utsökt goda kanelbullar med barnen. Ja, dem blev faktiskt det. Hur mycket skryt det än är!Ser ni hur Leah försöker göra"tummen upp" som Nova. Det var inte så lätt!

..Måndag..

Jag följer inte mycket på Tv, och har aldrig varit bra på att se på serier och dylikt. Men ett program har jag tittat på sen tonåren, och det är Teen Mom på MTV. Jag vet inte vad det är som gör det, men jag fastnar helt! 
Just nu går det på måndagskvällar- så det är min Tv-kväll. 
Vädret har inte varit mycket att hurra för  idag heller. Jag har knappt varit hemma idag känns det som, men samtidigt vet jag inte vad jag har gjort.. 
Lite handling, ett bankmöte, hämtning av barn, eftermiddagsfika hos grannen. Ja, också det vardagliga med städ och matlagning och allt sånt.
Klockan har tickat fort!

Imorse fick jag till en riktigt god smoothie till frukost - ananas, spenat, hallon och lite yoghurt. Tummen upp!