..Länge leve kärleken..

Måndag igen. 
Dagarna bara rullar fram. Vardagen går fort. Men mina tankar är på ett och samma ställe. Hos dig Jenny.
Humöret går upp och ner, upp och ner.. Och ännu mer upp och ner. Det ledsna väller över mig ibland. En enorm saknad och tomhet i bröstet. För att nästa stund finnas lite i bakgrunden, när barnen ropar på fokus. Tack gode Gud för barnen. Dem ger mig annat att tänka på. Och villkorslös kärlek. Dem och min man man. De finaste 4.

Imorgon är det en stor dag.
Det pirrade nog mycket i Novas mage innan hon somnade ikväll.
Tänk att hon vaknar som 9 åring imorgon. Det är helt galet!
Lilla Nova, med sitt busiga trollhår, glittrande ögon och omättliga energi är redan 9 år.
Inte så liten längre. 
Tänk om man bara kunde stanna tiden lite! Just precis det tänkte jag idag när jag var på Fyndmagasinet och satte Nikki i kundvagnen. Hon behöver inte åka runt i sin bilstol längre, utan kan sitta själv, och jag inser att till och med min minsta börjar att bli stor. På sitt sätt.
Det är ingen liten bebis längre, utan ett litet barn med en sprudlande personlighet. Får man gråta över sånt? För jag vill nästan det! Mina fina ungar. I lördags firade vi kärleken mellan Rebecka och Tobias, då vi hade äran att få vara med på deras bröllop.
Det var så vackert från början till slut, och jag fick torka tårar ur ögonen flera gånger. Rebecka var som en sagodrottning i sin fina klänning, kärleken spirade, det hölls tårdrypande tal och maten var utsökt. Jag njöt. Även om mina känslor var blandade, så njöt jag. Att få se Rebecka stråla av lycka gjorde mig varm inombords. Hon förtjänar det bästa och jag hoppas verkligen att min fina vän och sagodrottning får sitt "också levde de lyckliga i alla sina dagar". 
Du är bäst "Shevan"!


Bröllopstvagning
..Fredag..

..men alldeles strax slår klockan över till lördag. Jag borde sova. Leah somnade tidigt ikväll och kommer antagligen vakna tidigt imorgon - och vi ska på bröllop. Men att somna är inte det lättaste. Äta och sova funkar sisådär.

Idag har jag och barnen varit hemma hos Madde och lekt i trädgården. My & Stina var också där med sina kids, så vi var ett gott gäng. 
Nikki njöt av att ha massor av småkillar runt sig, och bokstavligt talat attackerade dem med pussar tills de blev alldeles förskräckta. Hon går all in!

Eftermiddagen spenderade vi hos mamma och pappa. Jag behövde låna deras tvättmaskin för att tvätta en vit skjorta (vi har alldeles för mycket järn och rost i vårt vatten) så vi passade på att äta lunch där också. 
Kvällen har jag spenderat med mina kollegor på Invito, där vi har ätit gott och tackat av vår Monica som gått i pension. När Nikki behövde åka hem för att sova så tackade vi för oss, och ja - nu ligger jag här och väntar på John Blund. Vi får väl hoppas att han kommer snart.