..Vår tjejkväll..

..blev riktigt lyckad.
Jag njöt så av att strosa lite på stan. Titta i lugn och ro, handla lite kläder till barnen. Sitta och prata på en gräsmatta i solen, skratta på bion och äta alldeles för mycket popcorn - för att avslutningsvis äta alldeles gudomlig sushi. Att jag var mätt när jag gick mot bilen för att köra hem är en underdrift. Jag var sprängfylld! 

..Helsingborg..

Inväntar att regnet ska upphöra, sen ska jag stiga ur bilen och möta upp Natta. Vi ska ha egentid. No kids. Bara vi.
Det ska bli riktigt lyxigt! 

I måndags fick min kära man ett spontant infall. Han fick ett akut behov av att komma hemifrån och bokade in oss på ett hotell i Helsingborg.
Det var bara att snabbpacka och trycka in barnen i bilen, sen var vi påväg. 
Och Helsingborg sviker aldrig. Denna vackra stad!
Vi åt gott, strosade och luktade på bebis. För det perfekta är att vi även har goda vänner som bor där. Och för två månader sedan fick dom en liten Karl. En alldeles bedårande och ljuvlig liten Karl! 
Det var en trött, men nöjd familj som åkte hem igen på tisdag eftermiddag. Mätt på god frukost, men trött eftersom Leah valde att vakna 04:45 när det blev ljust. Jag hoppas innerligt att vi har bra mörkläggningsgardiner på hotellet i Cypern, och jag känner mig mycket nöjd med att vi valde att ha två rum. Alla i ett rum är liiiite trångt. 
Tack min älskade man för att du alltid försöker göra mig glad. Speciellt nu när sorgen tynger mitt hjärta.
Vad vore jag utan dig?❤️