..Torsdag..

Den här dagen har jag knappt spenderat i hemmets vrå alls. 
Vid nio imorse åkte jag på frukostdejt hos Madde, där även My var. Nikki fick träffa sina två prinsar och mamman dricka kaffe och mumsa choklad (det var ju det där med karaktär!). Vi premiärsatt även i Emmeths stol, och vips så stor man plötsligt blev! Nu får tiden nästan ta och stanna lite! 
Vi hann hem en vända, hämta storasyster och fika hos mormor & morfar, innan det var dags att åka till Madde igen. Denna gång för att gå på Pomp de luxe party och shoppa kläder. Hade jag kunnat så hade jag köpt hem hela sortimentet, men som mammaledig är det i princip omöjligt, så jag fick nöja mig med några få utvalda godbitar. Till exempel så har jag varit supernöjd med Leahs fleece därifrån, så idag inhandlade jag en till i större storlek och annan färg.Stor tjej! 

..Så var det löst!..

Imorse när Leah ropade "maaaaaamma" från sitt rum, sträckte jag mig efter telefonen för att kolla klockan.. Och blev väldigt påmind om min spruckna skärm. 
Irritationen vällde över mig igen, så jag letade snabbt som attan upp Tele2s nummer och beställde en ny telefon. En enkel lösning på problemet! 
Så inom tre dagar har jag en IPhone 6 med HEL skärm. Det känns väldigt bra! Och jag ser fram emot att ha en bättre kamera. Min nuvarande mobilkamera har varit riktigt kass det sista. 

Idag har vi varit inne en sväng på sjukan och sen kom Mathilda med sina pojkar på besök. Vi är gräsänkor varje onsdag då våra män kaklar för fullt och arbetar sent, så vi kan lika gärna hålla varandra sällskap som att sitta ensamma hemma och uggla. Det är ju dessutom riktigt trevligt! Och kaffet är alltid godare när man umgås!
Men visst är det lite lustigt att Adrian & Tobbe, som är barndomskompisarna och driver en firma tillsammans, blev ihop med varsin förskollärare som gått i samma klass och är nära vänner - och att vi får barn med tre dagars mellanrum. Bra planerat killar! ;)

..Surt sa räven..

Jag ligger i sängen och tjurar. Min mobil är spräckt. Närmare bestämt är skärmen i tusen bitar. Jag skulle bara låsa ytterdörren, och smack så tappade jag telefonen rakt ner i klinkersen. Smidigheten själv!
Men. Jag ska bannemej ringa Tele2 imorgon och kolla vad en Iphone6 kostar mig. Det där fåret Frank kanske kan ge mig ett bra erbjudande..
Isåfall förde min klantighet något gott med sig. Man kan ju alltid hoppas.. 

Nu ska jag snusa in mig jämte Nikki som sover som en stock. Jag känner mig sliten efter ännu en hostnatt, men är ändå lite stolt då jag trampade 7 kilometer på motionscykeln ikväll. Trots sömnbristen. Det är bättre än ingenting alls! 
Och! Jag skippade fikan hos mamma och pappa idag och åt en clementin istället. Ibland dyker min karaktär upp, även om den är sällsynt. Applåd til mig! 

Denna syn har jag på nattduksbordet på andra sidan. Det verkar som att Adrian har varit på nässpraysjakt! Att han hade så här många tomma i sin låda känns inte sunt.. Haha!