..Tisdag..

Ligger med huvudet i en sovande Adrians knä. Alldeles nyss vaknade han och sa: "Snarkar jag ibland?"
- Ja, svarade jag. 
"Jag hörde det", svarade han då, och somnade om. Och fortsatte att snarka!
Haha!

Idag har vi varit hos min farmor och farfar i Göteborg. Där åt vi julmat (för antagligen sista gången iår), tittade på kort och blev allmänt bortskämda. Leah åt nog godis för resten av sin livstid, och tyckte att "gammelfarmor" och "gammelfarfar" var mer än bra! 
Världens bästa är dem faktiskt!

Adrian har börjat jobba igen, men vi andra har fortfarande "jullov". Till och med barnen har börjat vända lite på dygnet, och piggmörten Leah sover till 08:30 istället för 06:00. Det är rena rama himmelriket! 

Igår fick vi ta farväl av min bror som åkte hem till Dalarna igen. Jag saknar honom redan. Men det var verkligen underbart att ha honom här! 
Vi avslutade hans vistelse med att laga en god middag ihop och att bara umgås. Det var en perfekt avrundning på en dag som dessutom hade varit riktigt bra med barnen. Hela söndagen spelade vi spel tillsammans, och jag älskar när vi är tillsammans hela familjen. 
Det är det bästa jag vet...God Jul..

..där ute i stugorna!
Vi är så lediga man bara kan och gör inte många knop. Det norpas utav julgodiset, Tv:n står på och vi sover länge om morgonen.
Idag fick jag släpat mig själv (och Elin) till ett skivstångspass, och i eftermiddag ska jag bjuda mamma, pappa och Glenn på lite mat. Jag har nämligen turen att ha min bror hemma över julen, för första gången på flera år - så jag passar på att träffa honom så mycket jag kan!
Våra barn hade dock oturen att få hög feber kvällen innan julafton, och var riktigt dåliga hela aftonen. Nikki sov mest eller hängde på en axel, och Leah satt som en liten staty i soffan. Stackarna!! 
Men när tomten kom, fick Leah energi från ingenstans och assisterade Tomten med paketutdelningen. Och hon hade att göra, för vi var sammanlagt 12 personer här hemma. Efteråt lekte hon lite med sina grejer, tills hon somnade sittandes i sin nya Spider man dräkt i soffan. 
Igår kväll tog vi våra halvhängiga barn hem till grannarna och deras lika halvsjuka barn. Där hade vi restkalas ihop och njöt utav en god Pannacotta till efterrätt.