..Söndag..

Vi har kalasat en del det senaste.
I torsdags var vi och firade sötnosen Alve som fyllde 1 år. Där bjöds det på gofika a la Evelina, och ett väldigt lekfullt fruktfat. Men tro inte att Leah hade tid för fika! Hon hade fullt sjå med att vara överallt och ingenstans, alldeles i sin egna lilla värld. I slutet av kalaset hamnade dock hon och Olle framför Ipaden, och var sådär ljuvligt söta ihop.
På fredagen firade vi en nybliven 30 åring med en överraskningsfest. Det var Antonias käraste Daniel som fyllt, och Antonia hade ställt till med ett kalajs hemma hos hans föräldrar. Det var en riktigt trevlig kväll med god mat och härligt sällskap. Nikki skötte sig exemplariskt, och Leah sov med storasyrran hemma hos Rosanna. Ni kan ju tro att hon var i sjunde himlen! Hon som alltid vill stanna där, när vi lämnar Nova. I lördags umgicks vi, jag och min man. Och barnen förstås. 
Nu har vi dragit igång med vårt utbygge, och ennhel del jobb väntas för Adrian. Så vi får passa på när läge ges.
Vi provade att laga den omtalade "Beer canned chicken" (man sätter en hel kyckling på en ölburk, och tillagar den på grillen under en längre stund), nu när Adrian fått en grill med lock. Det var en bra födelsedagspresent!


Idag har jag och kidsen varit i stan och fikat med Natta. Både mat och god efterrätt slank ner, och givetvis en islatte! I 20 år har vi varit vänner, och we are still going strong. Jag uppskattar verkligen de få, nära vänner jag har. Dem är dyrbara för mig.
Till kvällen fick Adrian användning för sin grill igen, då vi hade över hela grannskapet på grillkväll.
Supertrevligt! Och barnen lekte för fullt! 

Och, ja just det - vi har testat på det här med cykelkärra också! 1 mil trampade jag med barnen på släp. Leah älskade det, och Nikki älskade det lite mindre. Men det gick bra, så nu ska jag tjata på mannen om en! Haha!

,,En sån tur..

..att vår diskho är så stor och dubbel!
Som dem älskar varandra dessa två. Och så mycket det värmer i mitt hjärta.