..Måndag..

Så var det måndag igen. 
Den där dagen som jag har en slags hatkärlek till. 
Så trist att helg och familjetid är över, men så skönt med "nystart". För det här med nystart - det gillar jag! En ny, orörd vecka att återuppta sina tankar om ett nyttigare liv, mer motion och att hålla humör och tålamod på en bra nivå. Och allt man tänker att man ska hinna göra, allt man planerar in (innan man framåt mitten av veckan inser att man inte kommer att hinna med ens hälften!)
Idag hade jag massor av bra måndags-energi. När jag lämnat Leah på förskolan så gjorde jag en bröddeg, ammade Nikki, slängde in en maskin tvätt, tog en timmes promenad medan degen jäste, kom hem och hängde upp tvätten och slängde in en till maskin, plockade ur diskmaskinen och gjorde tekakor utav bröddegen, ammade lite till och damsög, städade toaletten och hängde upp resterande tvätt, åkte till affären och sen var det dags att hämta barn och åka på "måndagskaffe" hos Elin. En ytterst effektiv dag får jag lov att påstå. Till kvällsmat blev det fläskpannkaka och Nova åt som en häst! 
Man kan ju alltid hoppas att jag vaknar upp med samma energi imorgon. 
Tyvärr har den en tendens att tryta rätt snabbt! Haha!
Färdigjäst deg.

Och lite bilder ifrån helgen:

En Leah som dansar till Nyhetsmorgon i mammas skor. Ungen älskar skor! I fredags var vi och köpte nya, och hon provade halva affärens utbud. Bäst var tydligen vuxenskorna..


Lillfisen har varit lika glad som alltid, trots att hon haft en riktigt jobbig hosta.

Frukostkaos. Som alltid.


Som sagt. Bordsskicket kan förbättras. Markant.


Middagsgäster på lördagskvällen. Frun i sällskapet gottar sig just nu på Cypern. Jag är inte alls avis.. Inte alls.

Flashback fyra år bak i tiden. Hon har vuxit så att det knakar!!

..Tiden sätter sina spår..

Jag och Adrian har framkallat en massa kort, och just detta kort fick mig att inse hur snabbt jag har åldrats. Jag ser ju lastgammal ut nu, om man jämför! 
Det är endast fem år sedan kortet togs. 24 år gammal är jag, sittandes på en stol i vårt gamla kök. Antagligen betydligt mer utvilad än nu, några kilon lättare och rynkfri. 
Tänk vad fem år och två barn kan åstadkomma med en stackars kropp.. 

Jogga imorgon var det ja..