..Halloween..

Magen full med tacos och Postkodmiljonären på Tv. Så fint det kan bli en fredagkväll! Nu fattas det bara en natts sömn med, både för mig och den stackars lilla. 
Brevid mig har jag en väldigt nöjd pirat, som precis är hemkommen från en runda utav Bus-eller-godis i samhället tillsammans med en kompis (+mamma). Hon visade stolt upp sitt insamlade godis och berättade hur lååångt de hade gått. Jag har fortfarande så himla svårt att förstå att hon redan blivit så stor. Åtta hela år. 
Och det här med att klä ut sig på Halloween lär ju bli en tradition nu!

Denna goda smaskade jag och Leah på hemma hos mormor och morfar efter dagens läkarbesök. Bara för att hon var så duktig!Vår pirat!

..Fredag..

..och jag har (precis som jag misstänkte) spenderat större delen utav natten vaken. Vår lilla höna har hostat så fruktansvärt mycket att det får bli ett besök hos doktorn i eftermiddag. Den här hostan har ju hängt med henne i mer eller mindre fyra veckor. Galet länge! Stackaren!
Men tro inte att det betyder att hon är stilla och lugn under dagen bara för det. Hon heter ju trots allt Westin i efternamn. 
Ne, här är full rulle som vanligt och hon är minsann duktig på att hålla sin trötta mamma sysselsatt! ..Torsdag..

Idag blev jag bortskämd med en härlig frukost hemma hos Frida & Filippa. Som alltid hade Frida fixat superfint och en  massa smarrigheter. Bland annat bjöds det på pannkaksmuffins med grädde och hallon. Ljuvligt gott!
I eftermiddag har vi varit hos mormor & morfar och fikat, och till kvällsmat blev det fisksoppa. Leah har ännu en (!) omgång med jobbig hosta, så jag har nog en väldigt vaken natt framför mig.
Därför får det bli ett godnatt nu!Igår bäddade vi iordning bebisens blivande säng. Det känns väldigt ovant att ha en spjälsäng stående i sovrummet - det var ju ett tag sen nu!