..Fredag..

Återigen är det fredag. Det känns som att veckorna endast består av måndagar och fredagar, de andra veckodagarna försvinner någonstans däremellan.
Denna vecka har vi fixat lite julkänslor. Nova har pysslat julkort, ljus har tänts varje kväll och den första gröten har kokats. Hemlagad risgrynsgröt är så gudomligt gott!
Leah har fått hålla sig frisk hela veckan hittills, vilket känns underbart. Jag hoppas verkligen att friskheten håller i sig!

I torsdags var jag hos Madde, tillsammans med några andra tjejer, på frukostdejt. Hennes lille Emmeth är alldeles ljuvlig! Man kan ju inte göra annat än att längta efter sin egna lilla bebbe när man får lukta på en sån goding! 
Idag har vi bakat lussebullar i alla dess olika former. Jag körde på den "originella" varianten, medan Leah gjorde russinfyllda klumpar och Nova testade på figurer av olika slag. Adrian gjorde en seriös bulle, sen assisterade han Leah. Bullbak är kanske inte riktigt hans grej.. ;) Men goda blev dem, och nu är frysen full!
Dessutom är det "Due date" idag. Alltså dagen då bebisen är beräknad till. 100% är avklarat , men ingen skymt av bebis. Jag börjar mer och mer bli inställd på att den lilla novemberbebben vill bli en decemberbebbe istället!
Magen var lite ivägen när jag knådade ihop lussebullsdegen..


..Söndag..

Vi fick absolut mersmak på att elda, så idag tände vi eld i öppna spisen. Barnen la sig framför på varsin kudde och myste. Leah kröp upp i Novas famn och kramade och pussade henne - överlycklig för att ha henne hemma igen. Deras syskonkärlek är fantastisk! 
Vi avslutade en härlig kväll med våfflor och grädde i massor!

Paketkalendern har fått komma upp på väggen.
..Önskningar i juletid..

Jag tror att jag har varit snäll iår och därför önskar jag mig något på denna lista utav Tomten:En ny plånbok. I denna stilen ungefär.

En bra plattång.


Symaskin.Mineralpuder från Elisabeth Arden.

En doft från Clean.Ett guldarmband. Båda dessa är från Efva Attling.

Boken Lomelinos Tårtor.

Ögonfransförlängning hos Grön skönhet. 


En god bodybutter från Body Shop.