..Måndag..

Som jag trodde blev det en dag hemma idag. Leahs näsa är alldeles röd av allt snorande, men hostan börjar ge med sig. Ibland är det lönsamt att ha ett förråd av hostmediciner i kylskåpet..
Solen har varit här idag med, och vi har varit ute en del. 
Medan Leah sov fick jag skurat duschen och när vi handlade kom jag ihåg att slänga allt papper vi har i pannrummet. Sånt gör mig glad. När det är rent. Lite sjukt, men jag är nog som Monica i Vänner. Ett städfreak. Kanske inte så konstigt att Leah konstant vill städa och säger "städa" hela tiden.. Haha! 

Ikväll blev det pastagratäng till middag och nu sitter barnen fastklistrade i Tv:n. FASTKLISTRADE! Ja, ni ser ju på bilden..

..Lördag..

Efter att min man jobbat sent hela veckan, så njöt vi utav att spendera hela dagen tillsammans. Vädret var verkligen med oss, och större delen av dagen var vi utomhus. Leahs sandlåda blev ihop byggd och påfylld med sand och vi tillbringade några timmar hos Johanna & Robban med korvgrillning. Till kvällen hade fräknarna letat sig fram, och när Leah somnat premiär-åt vi Pulled Pork - som alltid långt efter alla andra. 
Köttet var gott, men - det är lite överskattat.
Inatt har Leah hållt oss vakna med en hemsk hosta, och det verkar bli en dag hemma för oss imorgon. Igen. 

Om jag orkar ska jag plantera blommor idag, annars så ska jag inte göra ett skvatt och blommorna får planteras nästa helg istället. 
..Torsdag..

Puh. Den senaste veckan har Leah sovit urkasst. Och då menar jag verkligen URKASST! Vi tror att det är hennes mage som spökar, den har alltid varit känslig, så nu ska vi testa laktosfritt. I alla fall på den "rena" laktosen, som yoghurt och mjölk. Kanske är det mildare mot hennes mage, jag hoppas verkligen att det hjälper. 
Inatt vaknade hon i snitt varannan timme, och vid fem ville hon upp. Det är inte helt optimalt när man jobbar heltid.. 

Idag har jag gäspat mig igenom dagen, men ändå haft det bra. När jag hämtade Leah åkte vi och handlade, och hon körde glatt runt sin lilla kundvagn. Väl hemma tog vi en dusch ihop, packade upp maten, åt kvällsmat, städade (Leahs favoritsysselsättning)  och myste en stund i soffan. Nu har hon redan hunnit vakna en gång, och jag har betalat räkningar och gjort kycklingsallad. Vi får se hur natten blir, snart är det iaf helg och min man har lovat mig sovmorgon. Jag längtar! 

Mitt nya beroende!