..Glassigt..

Idag hittade jag dessa söta glassar till lillan. Otippat nog ute på Åkrabergs trädgård. 
Leah älskade dem, och vi har fått smaka på träglass i flera timmar.
..Födelsedagsonsdag..

Igår var det onsdag, mitt i veckan, och min älskades födelsedag. Han väcktes utav skönsång och kaffe på sängen, och fick sen göra en frukostbeställning. 
Tobbe och Mathilda ställde upp som barnvakter på eftermiddagen, och jag och födelsedagsbarnet åkte till Göteborg. Där strosade vi runt, tittade i affärer, stannade på olika uteserveringar och till kvällen åt vi på The Barn. Ett helt fantastiskt ställe, med gudomliga hamburgare. Och sötpotatispommfritesen var inte att leka med! Mmmmmm!
Mätta och belåtna mötte vi sen upp Johan Hedström för att besöka ännu en uteservering, innan det var dags för Adrian att åka till Liseberg och gå på konsert med sin mamma. Jag bilade hem till våra barnvakter och sovande prinsessa, och det kändes inte som att det tog lång tid innan mannen var hemma han också. 
Jag hoppas att han hade en fin födelsedag, och att Spanien resan som han fick i födelsedagspresent blir lyckad! 
Jag älskar dig Adrian!Menyn såg ut som en gammal tidning.Och Leah hade det bra hos sina barnvakter. Bortskämd med glass blev hon, och ni ser ju hur lycklig hon var :)

..Måndag & Tisdag..

När måndagen kom, valde vi att skippa stranden. Tro det eller ej, men till och med jag kan tröttna. Kanske mest på allt som behövs packas och den eviga mängden sand man får med sig hem. Så vi tog en strandpaus och åkte till Kungsmässan istället. Där ekade det tomt på folk, och vi kunde släppa lös vår lilla huligan så att hon fick springa fritt. Vi åt gott och jag investerade i lite nytt i underklädesväg, Till kvällen påbörjade vi att måla om vår lekstuga, och avslutade med att haka på en grillkväll som Elin & Robban hade. Mycket trevligt!

Tisdagen blev strandfri den också, och vi tog det lugnt. Frukosten serverades inte innan elva, och när Leah sov middag gjorde föräldrarna inte många knop. På eftermiddagen tog vi en sväng till stan och köpte ett buffelhorn som ska få pryda vår vägg i vardagsrummet och hämtade upp vår vagn till bebis. 
Vid halv sex kom Tobbe & Mathilda på grillning, och det blev en sen kväll. Killarna spexade och var som de alltid brukar och vi damer, fick både skratta och sucka åt dem. Haha!