..Torsdag och blodspill..

Träningsvärkens träningsvärk!
Jag brukar aldrig känna av boxningen längre, men idag känns det. Kan bero på att jag tränat två dagar i rad, eller så tog jag bara i extra mycket igår.
Kanske är svaret det senare alternativet, för jag råkade nämligen ge min svärmor en spräckt läpp och en lös tand. Blodet forsade och vi blev nog lika förvånade båda två! Som tur var gick det bra, men jag kan tänka mig att hon är lite öm idag. Stackarn.. Förlåt!
Men! Det är inte alla som kan säga att dom spräckt läppen på sin svärmor! Haha! 

Idag ska jag besikta bilen, och hoppas på att hitta rätt. En bra kvinna reder sig själv! Sen blir det midsagslagning och allt annat man gör en vanlig torsdag. 
Jag måste säga att Linas matkasse har passat oss som handen i handsken. Maten räcker till hela familjen och även matlådor, och vi har handlat mycket mindre. Tummen upp!
Dessutom verkade nästa veckas meny toppengod! 

Smack..

..Tisdag..

I två dagar har det varit vår. Blommorna knoppar och Jenny kom till jobbet med allergi imorse - definitivt ett vårtecken! 
Vilken energi det ger! Så mycket att jag till och med fick trampat ett par kilometer på motionscykeln ikväll. Hejja solen! 
Mannen min är inte lika energifylld. Han har en sån där "mansförkylning" och är väldigt ynklig. Vi ska strax se en film, så att sjuklingen får bädda ner sig i soffan. Annars går han nog under.. 

Idag har jag och Leah ätit glass hos hennes mormor och morfar, hämtat hem Saaben som varit inne på service och lekt lite ute. Om Leah haft fått bestämma så hade vi lekt ute dygnet runt, så det var stora tårar som rullade ner för kinderna när en bajsblöja behövde bytas och det var dags att gå in. Men ett bad och en smörgås i soffan rådde bot på det hela. 
Nu håller vi tummarna för att våren är här imorgon också! ..Sovrum..

Jag ÄLSKAR vårt sovrum. Verkligen älskar! Vi renoverade klart det i somras, och det blev verkligen överförväntan bra! Stort, rymligt, ljust och privat. Gott om plats för både säng med sängbord och en mysavdelning med soffa och ett bord. Inredningen går det dock långsamt med. Vi har lite annat i prioritet först.. Men säng och sängbord står där, likaså vår egensnickrade sänggavel. Matta finns och lite ljus och kort. Adrian har snickrat ihop ett bord utav pallkragar, som jag verkligen gillar! Nu återstår soffan och lite lullull. Växter, vaser, tidningar, lyktor.. En lampa. Ja, sånt som behövs för hemtrevligheten. Och! Fler sängkläder att byta emellan. Dessa två från Ellos ska jag köpa hem!