..Julledighet..

Jag är inte bäst på att blogga just nu. Min kamera används mer flitigt, och när man inte har några kort på mobilen så kommer inte heller inspirationen till att blogga. Kanske orkar jag lägga in korten från kameran någon dag och delar med mig av vår jul till er.
Vi har snart haft en hel vecka julledigt tillsammans, hela familjen. Det har verkligen varit njutbart, och trots att livet vissa stunder är oerhört intensivt med tre barn, så har vi också haft det lugnt och skönt. Barnen har sovit längre om morgnarna, frukostarna har varit senare och myskläderna suttit på betydligt mer än de brukar. 
Vi har bakat julgodis - bland annat wienernougat, knäck och snickers, handlat de sista julklapparna både i stan och på Kungsmässan, firat en fin jul med släkten, öppnat klappar i mängder, kramat tomten och druckit en massa julmust. Lekt med alla nya leksaker och dammsugit glitter i hela huset. Ätit alldeles för mycket godis och tittat mer än lagom på Tv. 
Precis som ledigheten ska vara! 
Ikväll ska vi äta pizza med "grannarna", och njuta av att Adrian inte behöver återgå till jobbet riktigt än!
Så lyckligt lottad! 

..Den där kärleken..

Han har ett hjärta utav guld min man.
Ett stort hjärta!
När Leah föddes överraskade han mig med en vacker ring på BB, och denna gången var han inte sämre. 
När jag dagen efter var hemkommen med Nikki, smyger han fram en liten ask - med en alldeles fantastisk ring!
Givetvis grät jag en skvätt, och jag är så bortskämd med kärlek, omtänksamhet och trygghet utav denna man.
Tack för att du finns i mitt liv! ..2 veckor..

Idag är lillan två veckor. 
Hon är en snäll liten bebis, som äter och sover och är nöjd så länge hennes mage inte krånglar. 
Jag kan inte få nog utav hennes lukt och litenhet, så jag sitter och myser med henne så mycket jag bara kan! Det är verkligen något visst med små bebisar! 

Idag har vi haft finbesök utav Ulle & Rikard och Becka & Tobbe. De kom med lunch och paket till alla tre barnen. Det går inte att förklara hur fantastiska dessa vänner är! Mitt i allt kom även Madde förbi med presenter från henne och hennes familj. Jag är så tacksam! 

Och så trött..
Ikväll är Adrian ute och slirar i Gbg, och jag tror att jag ska ta och sova nu. 20:18. 
Det är livet som småbarnsförälder det!