..Söndag..

Häcken runt huset har till slut blivit klippt, och givetvis resulterar det i efterarbete i form av krattning. Som tur är har jag alltid en väldigt entusiastisk medhjälpare, som dessutom är ofantligt söt! Inte illa!
Mannen som sällskapade och hjälpte till är väl inte så dum han heller ;)

Nu kan jag plaska i vattenpölarna med stil. Eller röja i trädgården som idag....Lördag..

En dag som började lugnt och övergick i husstädning och häckklippning, fick en snabb vändning när Adrians pappa ringde från sin bil, 6 timmar hemifrån. Han hade åkt för att köpa en bil, och glömt postväxeln hemma. Så vi hoppade in i bilen och körde för att möta upp honom med denna viktiga lapp. Så från två på dagen till sju på kvällen satt vi samlade i en bil, och anledningen till att jag säger detta är för att jag är så himla imponerad och glad över hur bra Leah skötte sig. Inget gnäll och bara glada miner alla dessa timmar! Visst mutades det lite med McDonalds och annat gott, men hon som inte ens gillar att åka bil var väl värd det. Och allt slutade gott - Adrians pappa fick köpt bilen, och vi kom hem med humöret i behåll och endast lite ömma rumpor. 
Vår lilla tjej börjar bli stor helt enkelt. Vår stora, DUKTIGA tjej. Vi älskar dig!


..Göteborg en fredag..

Godmorgon lördag! 
Här stiger vi upp 07:00 och fångar dagen. Kanske inte helt frivilligt av de vuxna dock. Men vem kan motstå ett litet solskensansikte som ropar "Maaaaaamma!"
Nu tittar vi på Bamse, dricker kaffe och inväntar att pappan ska tycka att det är dags att stiga upp. 

Preggot och min älskade Ulle.

Igår var jag en tur i Göteborg. Hälsade på mina bästa vänner och gosade med Abbe. Becka fyller snart år, och bjöd på gott tilltugg i hennes fina lägenhet i Haga. Nästa år står hon brud. Så underbart! När Abbe inte tyckte att det var kul att kalasa längre tog jag tåget hem, och landade hemma i soffan en alldeles lagom tid.


Lille Abbe.


Det fina födelsedagsbarnet!