..Söndag och krig mot maskrosorna..

Vi har haft en härlig utedag. Jag blev less på trädgården och startade idag kriget mot maskrosorna. Synd bara att de leder med 1000000 mot 200. Jag har en del kvar så att säga.. Gräset behöver också klippas och stenfyllda rabatter med krukor ska ordnas. Det kliar i fingrarna på mig, och nu när solen är här vill jag göra fint.
Jag planterade en del idag. Blommor i alla krukor och basilika, persilja och gräslök. I en utav krukorna bodde visst en hel myrarme, men det kriget vann jag, även om det kliade på hela mig en bra stund efteråt. 
En uteplats borde vi få gjort i sommar med. Borde! Jag hoppas!..Lördag..

En härlig, härlig dag!
Vi startade dagen med en brunch hos barnens "faster Tona" för att fira hennes och Amadeus födelsedagar. Det var en storslagen brunch, som avslutades med tårta. Fantastiskt gott! Leah fick sitta i en presentkartong och bada i frigolitbitar - det var lycka för henne!

På eftermiddagen tog lilldamen en lång middagsvila, och jag & Adrian njöt av solen tillsammans. Johnny kom förbi med glass och öl, och det kändes som vilken dag som helst mitt i sommaren. Mina axlar fick sträck utav linnet och jag kände mig sådär lycklig långt in i själen. 
Vi avslutade dagen med att grilla hos Robban & Johanna. Det blev som pricken över i:et. Tack för allt!..Febrig fredag..

Tjugo över sex somnade vår feberhet lilla höna. Hon har varit relativt pigg under dagen, men ikväll slog febern till med kraft igen och hostan gör sig påmind. 
För att förgylla min fredagskväll som bl.a. innehöll betalning av räkningar, gjorde jag en lyxig fruktsallad. Hela dagen lång har jag suktat efter en kebabsallad från Campino, men det här alternativet gillar nog min bakdel bättre! Och gott är det!
Nu njuter jag av fredag. Veckans bästa dag!


Och barnen har fått lite nytt:
Leah;
Nova;