..Måndag..

..och Leah är sjuk - igen! Dessa förskolebacillerna! Det kändes som att hennes förra förkylning knappt hann försvinna innan nästa var här. Så återigen har hon hosta och en näsa som inte går att andas genom. Stackarn! 
Vi har varit hemma idag, och Leah har sovit en hel del. Jag har skurat badrummet, rensat kläder, dammsugit, betalat räkningar, tvättat, lagat middag och diskat. Väldigt effektivt! Jag och Leah har även hunnit leka på hennes rum, och jag fick dricka otaliga koppar med låtsas-kaffe. När Nova kom hem från skolan målade vi och kvällen gick otroligt fort! 
Jag börjar känna mig trött i ögonen, trots att klockan bara är åtta. Men det tär lite att vara uppe på nätterna med en hostande liten. Nu håller jag tummarna för att hostmedicinen gör lite verkan, mest för lillans skull. Så hon får sova. Är man sjuk får man såklart sin favoritmat! Pannkakor i stora lass..

Och mamman hittade äntligen sitt stora beroende i affären - clementiner! Yes!

..Bokmässan 2013..

Sitter på tåget hem från Göteborg. Enligt tradition har jag även iår varit på bokmässan med min käraste vän Ulle. Iår var det dock inte lika kändistätt som det brukar (eller så var vi bara på fel ställen vid fel tidpunkt), men väldigt lyckat. Som alltid handlade jag mestadels till alla andra, och hela familjen får sig en liten present när jag kommer hem. Jag stod och suktade lite efter Leif Mannerströms nya kokbok med fiskrecept, men jag beslöt mig för att avstå. Vi har ju trots allt en hel del receptböcker! Dock köpte jag uppföljaren på "Två hungriga italienare" till Adrian, vi älskar ju dem! 
Till Nova blev det lite pyssel och en uppföljare till en annan bok vi nyss läst. Leah får två bilder som ska in i ramar och upp på väggen i hennes rum. Jag tyckte att de var alldeles ljuvliga och hade beslutsångest där ett tag. 
Innan jag åkte hem fikade vi tillsammans med Rebecka. Alla tre bästisarna samlade, och det var givetvis hur härligt som helst! 

Älskade Indiskas utställningshörna! Hade helst köpt alltihop..Visst klär jag i Ulles glasögon? ;)


Becka gav Ulle lite välbehövlig massage på Espresso House. Hon är bara för bra!

..Guten morgen..

06.08 valde Leah att slå upp sina blå, och efter en flaska välling och en bajsblöja är det nu full rulle. Leksakerna har tagit plats i vardagsrummet och mammans kaffekoppen är full. Tack gode gud för kaffe! En småbarnsmammas räddning! 
Både tvättmaskin och diskmaskin är redan igång och äggen är på kokning. Nu inväntar jag att Nyhetsmorgon ska börja, det är inte var dag man gör det. Förr sov man ju tills det var slut, men det är andra tider nu ;) 
Adrian snarkar för fullt på övervåningen och jag smider planer på att låta Leah gå upp och hoppa lite i sängen.. Eller så är jag snäll och låter honom sova. Eller.. 

Idag ska vi åka till Ikea och spana lite. Vardagsrummet behöver fortfarande ett lyft, likaså Leahs rum och sovrummet. Men en sak i taget och idag blir det nog främst till Leahs rum.
Om min farmor och farfar är hemma så blir det nog en tur dit också, det var allt för längesen jag träffade dem! På Leahs 1 års dag var det nog.. Usch så dåligt samvete jag får! 
Nu spricker iaf den härliga höstsolen fram och jag känner mig riktigt redo för en härlig dag! Och imorgon kommer Nova hem igen, jag längtar! <3
Trööööött mamma..