..Muskler..

När jag och Nova var på Kicks så lånade vi toaletten där. Nova fick syn på en reklambild med en kille på och säger: 
"Jag önskar pappa hade såna muskler som syns!"
Jag: "Men det har han ju. Han har ju jättestora armmuskler!"
Nova: "Ja, men då måste han spänna dem! Den killen spänner inte sig och har muskler ändå." 
Jag: "Tycker du att det är fint?"
Nova: "Ja, så ska min kille ha.. "

7 år och vet vad hon vill ha. Detta kan bara sluta illa! ;)

..Tisdag..

Igår var Simone på besök. Simone var en storm som nog inte gick någon obemärkt förbi! Det skrevs om den överallt och vi fick stänga igen förskolan tidigare på rekommendation av Varbergs kommun. Studsmattan bands fast i trädet här hemma, och vatten kokades och hälldes upp i termos, ifall om att det skulle bli strömavbrott. 
Nova hade en ledig dag tillsammans med sin farmor, som så snällt hade tagit ledigt för att ha lite höstlov tillsammans. De var i Kinna och badade med Adrians kusiner, och jag var lite orolig över deras bilfärd hem. Men allt gick bra, och jag som hade hispat upp mig över denna storm, nästan undrade vart den hade  tagit vägen till slut. 
Men den kom.. Flaggstången svajade rejält och det ven ordentligt i fönstrena. Strömmen försvann kort, men.. det var allt. Stormen kom, och stormen gick.. Och jag tycker att det hela var över rätt fort. Det var nästan så att man blev besviken. "Jaha, var detta allt!". Men jag är så glad över att allt gick smidigt. Utan ström är jag handikappad - ingen mikro att värma välling i, och ingen fungerande babyvakt! Det hade faktiskt varit en smärre katastrof.
 
Idag hade jag en kortare dag på jobbet, så jag passade på att ta med barnen och min kära kollega Jenny till stan. Mitt sminkförråd var i stort behov av uppdatering och Nova behövde ett par riktigt varma skor. Vem vet när vintern slår till..
Vi avslutade med lite mat på Blå Dörren och på vägen hem gav Jenny mig ett riktigt gapskratt när hon (som så ofta) gjorde en otroligt rolig felsägning. 

(I söndags köpte jag dessa två söta pyjamasar till Leah på Karlsson)..Bortskämd..

Igår skämde min man bort mig med att laga middag. Han komponerade ihop en meny à la 80- tal ( jag frågade om vi skulle ha 80-tals kläder också. Haha!) och han gjorde det riktigt bra!
Till förrätt serverades en Toast Skagen, som helt klart fick ett bra betyg! Huvudrätten blev potatisgratäng och oxfilé, tillsammans med bearnaisesås och stekt sparris & champinjoner. Ljuvligt gott! Till efterrätt var det tänkt att vi skulle ätit stekt banan i farinsocker och vaniljglass. Men så långt kom vi aldrig. Istället fastnade vi på youtube och kollade musik. Kanske tar vi efterrätten ikväll istället! 
Tack älskling för en fin kväll!