..Så fick vi lite julkänslor idag med..

Tisdag. Hämtade barnen efter jobbet, lämnade en trött Leah med sin pappa och tog med den stora tjejen in till stan. Vi möttes av ett julpyntat Varberg, med gnistrande lampor lite överallt. Nova var imponerad, speciellt av Sociten och ett träd med stora stjärnor och bollar. Tummen upp Varberg! 
Vi gjorde lite snabba ärenden som att köpa en adventskalender till Nova ( iår blev det en Pet shop variant) och julklappar till Leah från min farmor och farfar. Nova valde även en klänning till sin julfest med skolan, och givetvis blev det en glittrig sak (med ännu glittrigare strumpebyxor till!). Men fin var den! 
Lyx på jobbet idag!
Ett julfint Varberg! 

..Måndag och en touch av jul..

Idag avslutade vi arbetsdagen på ett ytterst trevligt sätt! Alla förskolor i vårt område samlades i skolans cafeteria och där blev vi bjudna på en jultallrik från Sociten. Efteråt fick vi skumtomtar (så ja, jag har syndat och ätit innan 1:a december), clementiner, pepparkakor och kaffe. Och höjdpunkten tyckte jag var att vi fick pyssla dörrkransar eller bordsdekorationer. Så kul! Jag gjorde en ljusstake till bordet, och efteråt luktade hela jag gran. Som en stor wonderbaum! Men det luktar ju så gott! Jag är verkligen nöjd med kvällen. Vi fick en hel del skratt, och jag älskar att få vara lite kreativ. 
Tack kära kollegor! 

Min ljusdekoration.
Tittut Jenny!


Kära kollegor.

Min och Jennys "ljusstakar".

..Vårt garage..

..är äntligen färdigt utvändigt.
Vi valde att matcha huset, och målade porten grön och gjorde vita ramar runt fönstrena. Och vi är så nöjda med resultatet båda två! 
Nu är det bara insidan kvar, och för den har vi en del planer. Bland annat ett badrum! 

Huset.


Garaget.