..Igår.

..gjorde jag ett ärende i stan, och Leah fick leka hos mormor och morfar så länge. Jag var bara borta i två timmar, men Leah blev överlycklig när jag kom innanför dörren och jag hade lite utav längtat ihjäl mig. Hur ska det gå när jag ska jobba hela dagarna?
Leah blev iaf bortskämd med glass, och denna lilla donnan har lärt sig precis hur man håller i pinnen och äter. Glass är verkligen en storfavorit!

..Växlande väder..

..och fika. Vädret har verkligen spelat oss ett spratt idag- ena stunden tryckande hetta, och i nästa spöregn, för att sen bli varmt igen, och sen regna..
Jag hann iaf rädda mina sängkläder som hängde ute på tork.
Jag och Leah lämnade snickaren ensam hemma idag, och åkte in på lunch hos Evelina & Olle. Där var även Jonna och Wilja, och senare kikade Frida och Filippa förbi. Vi körde en latversion och beställde hem lunch. Sådana mordeniteter kan man tydligen göra om man bor i staden ;) Efteråt blev vi bjudna på kaffe och hembakta rabarbermuffins. Fantastiskt goda!
Under kvällen har jag sysselsatt mig med att beundra snickarens jobb i sovrummet och att försöka lägga en enveten bebis som tyckte att det var mycket roligare att dricka välling och klättra runt i soffan. Tyvärr har hon ju alldeles för lätt för att charma mig!