..Vårlig träff..

Idag var det dags att träffa mina "mammor" igen. Efter tre veckors sjukdomar var det uppskattat av både mig och Leah att få komma utanför Sällstorp. Vi började dagen med en lunch på Paganini tillsammans med Evelina och Jonna. Nedervåningen blev invaderad av våra barnvagnar och bebisar, och vi skrämde nog bort ett par gäster. Tur vi inte bor i Sthlm där hälften av alla cafeér förbjuder barn! Mätta mötte vi sen upp Lina och Frida för en promenad i solen. Äntligen lite vårkänslor! Efter ett stopp på Espresso House var alla utrustade med varsin kaffe. Äkta Lattemorsor på stan! Fem morsor med en kaffe i handen, gåendes på bredden med varsin barnvagn. Watch out - här kommer barnvagnsligan!
Vi parkerade oss på bänkarna vid fästningen och fikade upp vårt kaffe. Hade inte hela mitt fejs varit täckt med smink, så hade jag nog till och med fått färg på nosen. Men den första brännan sparar jag nog till min egna trädgård - för omgivningens skull! ;)
 

..Mörkt på toppen..

Igår var jag hos frissan och fixade frillen. Hade planer på att gå åt det ljusare hållet, men gjorde istället helt tvärtom. Mörkare än mörkast blev det, och Nova frågade mig idag om jag fortfarande är brunhårig eller om jag är svarthårig nu. Mörkbrun får jag väl säga att det är, om än väldigt mörkt. Lite ovant, men jag gillar det. Våren verkar ju ändå dröja, så det ljusa får bli till nästa gång.