..Vår 32 åring..

Igår var det Adrians dag. Hela 32 år fylldes, men han gör det med ett stort lugn. Ingen åldersångest här inte! Och varför skulle han ha det? Han är världens bästa och vackraste man!

Vi firade med lite hederlig köpetårta vald av Nova (som det sen visade sig skulle tina i 4 timmar! Micron löste problemet!), och cider. Spelade Uno och öppnade paket. Nova hade målat en härlig teckning på hela familjen - Jag, Adrian, Nova och Leah.
Sen fick jag lyssna på Foo Fighters hela dagen, eftersom han fick en dvd med dem, men det gjorde inte mig så mycket. Det är få band som är så bra live! Givetvis hade Adrian lyckats klura ut de flesta av sina paket i förhand- som han alltid gör! Jag är ju dessutom sämst i världen på att ljuga, så mitt kassa pokerface avslöjar mig alltid!
Mamma & pappa och Lili-Ann kikade förbi under dagen och drack lite kaffe.
På kvällen åt vi kräftor, surdegsbröd från Kustbageriet och aioli. Vi drack gott och hade en underbar avslutning på dagen. Jag älskar verkligen att umgås med den mannen!
Grattis mitt hjärta!

..Våra semesterdagar..

Lugnt. Soffmys.
Sol och värme.
En krullhårig Leah som bara vill gå och gå.
Studamattehoppning.
Springturer och kvällslyx med ostar och kex. Champagne och cider en vardag.
Inredningsletning och god lunch.
Kärlek.

..Lördag..

Vi började dagen med att skjutsa in Adrian till stan. Det var svensexa som gällde för honom idag, och vi får inte hem honom förrän imorgon.
På hemvägen köpte vi som alltid alldeles för mycket lördagsgodis och lite annat smått och gott. Är vi ensamma så ska vi såklart ha super-duper-myskväll! Vi passade även på att äta korv och makaroner, eftersom pappan inte är så förtjust i detta. Barnen åt för glatta livet, och fyllde både magen och golvet med makaroner.
Nova åkte sen på bio med Bianca och jag & Leah hälsade på min mamma och även farmor Lili-Ann som precis var hemkommen efter att ha bestigit Kebenekaise. Starka kvinna!
Under kvällen har vi packat Novas resväska (med leksaker), hon laddar verkligen inför Spanienresan nu, också har vi såklart ätit utav allt vårt "mys".
Nova gjorde en tumme upp åt det sista!
Lördagsmya deluxe!!