..Nyshoppat..

.. till Novisen. Prinsessan växer så det knakar och en del kläder behöver bytas ut. Det går så fort! Hjälp! Tänk om man bara kunde stanna upp tiden lite, så att man hann njuta lite mer av tiden med våra små.
(Btw, den silvriga tröjan tror jag att Nova kommer att älska. Hon har en stor kärlek till allt guld/silvrigt och som glittrar)

..Skorpan..

Det är inte ofta den är i bra dager hos mig - vår katt Skorpan. Oftast gör den mig lite smått galen.. Men, det finns stunder då jag faktiskt uppskattar att ha henne rännande runt mina ben. För trots allt så är hon en väldigt trogen myskamrat!


..Mamma-bebis fika..Jag måste bara visa en bild på hur gulligt Jonna hade gjort det när vi kom dit. En liten fika till både de vuxna och de små! Det ska vara Jonna till att komma på en sån härlig idé :)

Vi hade en mysig träff igår. Vår lilla tjejliga lekte fint och mammorna fick pratat av sig. Det var verkligen en bra eftermiddag! Och när jag kom hem så laddade jag om för ett boxningspass med Lili-Ann. Snart för ni akta er för oss, för vi börjar få.in knycken! :)