..Bebisar och lyxpost..

Mmm, favoritchoklad i magen, lekande bebis och fötterna på soffbordet. Ibland är livet för fint! Men det är nog bäst att jag går och kollar Leah snart, annars ryker kattmaten! :) Idag har vi varit och efterskottsfirat Frida i Åskloster. Flera av Leahs kompisar var där och Leah och Filippa lekte till och med själva en stund inne på Filippas rum. Vi satt i vardagsrummet och hörde hur de asgarvade där inifrån. Så härligt! Som alltid bjöd Frida på underbar fika, hon är lite utav en bakdrottning. Så passande nog hade vi köpt hjärtformade "pajformar" till henne i present. (Och där fick jag springa och hämta Leah som var ovanligt tyst, och ja hon röjde runt i kattmaten!) Efter vår mysiga bebisträff med härliga bebisar - och mammor så klart, har vi nu installerat oss hemma. Jag hade fått lyxpost idag - en vindjacka från Iform och en glossybox. Vindjackan fick jag eftersom jag sprang Iformloppet i höstas. Glossyboxen var toppen. Känns väldigt lyxigt att få massa skönhetsprodukter i en fin låda. Jag som är så svag för allt sånt också! Har redan testat handkrämen och torrschampot. Glamour i vardagen! Strax ska jag släpa mig upp ur soffan, försöka natta mitt lilla troll och laga en paprikasoppa med chorizokorv lagom till mannen kommer hem. Bara att sätta fart!


..Kolla in..

..dessa två små godingar!
Jag passade på att fota dem när vi var bjudna på lunchdejt hos Natta i tisdags. De är så härliga tillsammans! Riktiga bästisar!

..Onsdag..

Redan onsdag! Känner mig lagom mör efter ett boxningspass. Ska alldeles strax bädda ner mig i sängen och håller mina tummar och tår för att Leah väljer att sova sig någorlunda genom natten. Var lite sådär extra smart idag och hade förberett en kycklibgsallad som jag kunde äta efter träningen. Så skönt att slippa laga något, och Adrian fick kvällsmat han med. Ibland får man till det! Idag har vi äntligen kört iväg våra julsaker till vårt "förråd" på Adrians firma. De har stått och skräpat i kartonger på övervåningen alldeles för länge nu. Sen fick vi ju även hälsat på pappsen, och det gillade Leah. Hon är definitivt pappas tjej, även om hon är mammig. Pappa är nog lite roligare :)