..Bohus..

Nu sitter familjen i bilen och är påväg hem efter en övernattning hos fina vänner i Bohus. Huvudet är trött och själen är glad. Bortskämda har vi definitivt blivit - både med god mat, drinkar, och trevligt sällskap. Barnen har blivit uppassade av Stefan och Britt Maries barn, och jag & Adrian har kunnat sitta och andas ut. Vardagslyx!

Nu ska vi handla lördagsgodis, och fortsätta vår lördag i lugn och maklig takt. 

Så här mysigt kan man ha det i ett växthus. 

Stefan fixar lyxfrulle., och jag slappar! Det händer inte varje dag!

Tack kära ni!

..Julledighet..

Vi är jullediga för fullt i detta hus, och jag ska inte jobba innan den 7:e januari. Därför lyxar vi extra och är uppe senare om kvällarna, har på Tv:n mitt på dagen,  äter det vi känner för, har pyjamasen på långt in på förmiddagen och umgås med nära och kära. Idag åt vi inte frukost innan halv elva, och givetvis kom julresterna fram då. Allting är ju mycket godare dagen efter! 
Barnen har lekt med sina nya leksaker, Leah har fått upp en väggdekor i sitt rum och en ny vit spis med diskho. Vi har varit hos mamma och pappa och bytt julklappar (de firade jul hos min bror iår) och haft farfar Anders och farmor Lili-Ann på besök. Ätit pizza och fått massage av min fina svärmor. Imorgon ska vi träffa vänner som vi inte sett på ett tag. Ska bli härligt!
Julfina tjejer! Tomten var spännande! Leah var inte rädd alls utan tackade glatt för alla paket och sa ett par "mjauu". Kanske påminde tomten om en katt i sitt skägg!?!


Morgonmys och lek.


Och ännu fler julklappar..

..Julen..

När man är en såndär "modern" familj som vi är, så firar man vartannat år julafton även den 25:e. Iår är ett sånt år. Så idag laddar vi om för mer julmat och paketöppning. Släkten kommer hit på julkalas, så idag har vi full upp! :)

Igår var vi hos min farmor och farfar i Göteborg och även hos Adrians pappa. Två omgångar julmat och jäsning. 
Leah har verkligen fått kläm på det här med paket nu, och öppnade för glatta livet!

Barnen öppnar sina morgonpaket.


Glad tomtenissa öppnar paket hos mina farföräldrar.