..Söndag..

Sju startade vi dagen. Barnen har vant sig av med sena sovmorgonar och är nu inställda på arbetstiderna. Mannen min var snäll och gav mig sovmorgon, men det gick kasst att somna om så kaffe fick råda bot på tröttheten istället.
Nova åkte på kalas, och medan hon kalasade sov Leah middag och vi grejade. Adrian la ut Saaben på Blocket, och huxflux så var den såld! Så skönt!
Vädret var fint och Leah åt på vinbären som nu är inne på sista refrängen, vi fikade hos Johnny och åt pannkakor med grädde till lunch. På kvällen fick Adrian äntligen rastat sin motorcykel och jag och barnen hade det skönt framför barnprogrammen.

Idag har vi haft hembesök av Leahs förskola. Imorgon börjar inskolningen på riktigt! Pirrigt!
Min stora (lilla) tjej! Som jag älskar dig!

..Lördag..

Jag har en man som ligger brevid mig och snarkar högt. Han skulle se på Formel 1 på Tv:n, men det verkar som att tröttheten tog övertaget. Han har snickrat hela dagen på garaget så jag kan förstå honom. Vi jag haft halva släkten här till hjälp, och det är vi så tacksamma för!
Jag har mest stått vid spisen eller lekt med barnen, men någon måste göra också :) Nova har haft två kompisar hemma idag, och har nog haft en riktig toppendag. Man har hört många högljudda skratt från hennes rum. Så härligt! Leah har traskat runt och sagt "Hej" otaliga gånger till alla och så fick vi hoppat studsmatta - en stor favorit.

Nova och Leah fick lite nytt i höstgarderoben idag, och Nova förälskade sig så i sin Fleece att hon ville sova med den! Haha! Det fick jag som tur var pratat henne ur, för så varm som den lilla hönan brukar bli så hade hon svettats bort!
Nu ska jag skaka liv i min man och se till att vi förflyttar oss från soffan till sängen. Dags att sova även för mig!

..Fredag..

En arbetsvecka är till ända, och jag känner mig lagom mör. Har letat fram popcornresterna ur skafferiet och har inte tänkt göra många knop resten av kvällen.
Efter denna vecka kan jag konstatera att det känns bra att jobba igen. Jag trivs som fisken i vattnet! Men jag saknar barnen.. Massor! Det är så att jag blir lite blödig då och då, och nästan vill fälla en tår. Men jag antar att man vänjer sig. Det är ju inte så konstigt att det är ovant när vi träffats hela tiden i 1 1/2 år. Älsklingar!

Idag slutade jag tidigt och tog med barnen på en fredagstur till stan. Vi mötte upp Natta, Malin och lille Jamie, och med deras hjälp gick vi på stöveljakt.
En fika på Espresso House fick vi också med, för att vara i stan utan att fika gåååår bara inte (!) enligt Nova :)
Leah och Jamie passade på att kramas och pussas lite medan vi andra åt godsaker.
Stöveljakten gick iaf bra, och jag kom hem med både stövlar och skor till Leah, en almanacka, byxor till Nova och byxor och tröja till Leah. Presentkort är bra att ha!

Trevlig helg på er!