..Jag har lite tid över.

.. efter brädmålningen. Leah sover ännu, och jag tittar på gamla avsnitt av Greys Anatomy. Minns hur inne jag var i serien just där den är nu, och hur mycket jag tyckte om den hjärtsjuke Denny. Grät floder när han dog.. Tror att jag hade en Tvförälskelse i honom. Eller, det hade jag garanterat!

..Dagens sysselsättning..

Regnet öser ner, Leah sover och jag passar på att ta tag i målningen av brädor. Dessa ska bli panel till vårt blivande sovrum, och nu känner jag att det är dags att sätta fart. Leah behöver ett eget rum, vi behöver sova.. Och dessutom är jag sugen på att inreda!

(Som alltid kladdar jag som en galning när jag målar!)

..En ny start varje måndag..

För ett par dagar sedan fick jag hem Iform tidningen, och varje gång jag läser alla tips om effektiv hemmaträning och löpning så blir jag så sugen på att ta tag i mitt liv. Komma i samma form som jag var innan graviditeten och jobba upp en hyffsad kondition. Adrian tycker att jag ser likadan ut som innan, men det förklarar jag helt enkelt bort med att kärleken är blind :)
Men eftersom tiden inte riktigt finns till att hänga på gymmet när man har två barn i huset, så får jag nog satsa på de där hemmaträningstipsen. Och börja jogga! Ska ju trots allt springa Vårruset om 2 veckor, och har inte tränat en enda gång! Sen hade det nog hjälpt att skippa den där godisdieten som jag går på ;) Idag fick jag iaf i mig en bra frukost (lunch). Kanske klarar jag att hålla detta längre än en halv dag! :)