..Nemen, vilken fin lördag!..

Idag klagar jag inte på vädret, trots att jag och Adrian fick ställa in vår tänkta promenad. Vi hade packat ner Leah i vagnen och var på G när det började spöregna. Det var bara att gå in och klä av sig igen. Men, som sagt, jag klagar inte. Känner mig väldigt tillfreds med livet och lugn och avslappnad idag. (Till och med min rastlösa man börjar varva ner nu!) Det är en helt perfekt stanna-hemma-och-mysa-dag. Sven-Åke har varit här en stund, och resten av dagen ska vi kika på grejer till trädgården/huset, dricka vin, laga mat och titta på Sopranos. Igår kväll blev det inget av Sopranostittandet då vi fastnade i Youtube och lyssnade på musik istället. Vid sådana tillfällen är det utmärkt att ha Appel tv, så att man kan se musikvideorna på Tv:n. Vår pizza blev även (som pricken över i:et på en mysig kväll) supergod, den godaste vi gjort! Knepet är att förgrädda degen lite! :)
Idag ska vi laga pastagratäng med kyckling, parmaskinka, squash, sockerärtor, bacon och cocktailtomater. Vi har gjort den innan, och den är väldigt god. Dessutom är Leah på bra humör idag och hon verkar känna sig lika tilfreds som jag gör. Hon har hittills ätit bra, somnat utan krångel och legat nöjd på golvet och lekt.
Min snälla, fina, fantastiska bebis!

..Så var det..

..fredag igen!
Först lite städning, sen blir det hemmalagad pizza med mozzarella, zuccini, parmaskinka och italienskt vin till det. Toppat med tända ljus, eld i kamninen, Skavlan och några avsnitt av Sopranos. Snart har vi sett alla säsonger!
Trevlig fredag på er där ute!

..Gott kaffe och kärleksgåva..

Igår skulle vi ha varit på en bebisträff hos Evelina med tre bebisar till. Men tyvärr blev Evelina sjuk, och det ställdes in. Men min det sög i min fikatarm, och jag kände en stor längtan efter Espresso House latte. Så jag slog en pling till min kära Natta, och sen hade vi en dejt. Det är så fantastiskt underbart att ha henne hemma!
Vi tog en runda på stan (jag är på jakt efter höstskor, en hopplös jakt verkar det som) , lunchade med Tobbe och Adrian och sen blev det fika. Stans godaste kaffe, for sure!
Leah var duktig och satt själv i soffan. Stora tjejen! Och kul tyckte hon att det var!
Sen hade vi turen att träffa på Angelica som var nyss hemkommen från Turkiet. Brun och fin! Och lika underbart söt som alltid. När vi var på G att bege oss träffade vi även på Lina och Antonia, och de fick ta över de uppvärmda sofforna efter oss. När jag kom hem pakterade jag in en present till Adrian som jag köpt på stan.
Han betyder så mycket för mig, och ibland är det svårt att förklara med ord. Då behövs handlingar som visar på att den andre är värdefull. För mig är Adrian allt. Som jag älskar honom, har jag aldrig älskat någon innan. Så en liten gåva till glädjen i mitt liv är aldrig fel!
 
Och för er nyfikna själar som undrar vad det var i paketet, så kan jag berätta att det var två biljetter till Tommy Körbergs show i Sparbankshallen i november. Adrian har sagt länge att han vill se Tommy Körberg, så nu har vi en mysig kväll att se fram emot med ett resturangbesök före. Lite kvalitetstid på tu man hand <3