..Mammaträff..

Igår var det dags för mammaträff igen. Vi utökas, och blir bara fler och fler! Jag tror att vi var 8 mammor med barn som invaderade Jonnas mysiga lägenhet, med skötväskor, leksaker, mat och givetvis bebisar och hade en härlig stund med kaffe, finfika och gos. Leah och Olle som är äldst, ville inte alls somna när det var en massa bebisar att kika på runt omkring. Så jag & Evelina, tillsammans med Lina, valde att ta en lunch på Tovedals efter mammaträffen, så att barnen kunde få sova gott i vagnarna. Jag som är en sån där landsbo hade aldrig tidigare ätit där, och blev väldigt nöjd. Bra mat och man fick plats med vagnar. Ett stort plus! Sällskapet var det absolut inget fel på heller! :)
Jag kom hem halv fem, och kände mig väldigt nöjd med min dag.  

..50 års firande, fikande och brunt hår..

Jisses vad dålig jag har varit på detta. Men i ärlighetens namn har jag varken orkat eller hunnit.
Två helger har hunnit gå, och ett par vardagar däremellan. Förra helgen hade vi mysfredag och lagade hemmagjorda hamburgare och pommes, vi lyxade även till det med lite chips till efterrätt för på lördagen hade vi inget lördagsmys här hemma då barnen var hos sina farföräldrar och vi vuxna åkte på 50 års galej. Innan det hann vi även en tripp till Kungsmässan, eller hann och hann. Det blev lite stressigt på slutet men finkläderna åkte på och vi kom i tid till bussen som tog oss till Göteborg och festen. Det var en fantastisk kväll med en imponerande lokal, ljuvliga framträdanden, god mat och roliga tal. Det var riktigt kul att få vara med att fira Stefans dag, då han och hans familj ligger oss så varmt om hjärtat! Kvällen gick fort, och när vi var hemma vid fyra på morgonen hade nog John Blund velat besöka våra ögon ett bra tag. Vi som brukar somna i soffan vid tio i vanliga fall!
På söndagen kom barnen hem igen och vi hade lyxen att få hemleverans av McDonalds. Inte helt fel sådär dagen efter! :) Lili-Ann och Amadeus var på besök, och vi hade en lugn och skön söndag.
Förra veckan gick i en rasande fart. Adrian jobbade mycket sent och jag och Leah sysselsatte oss med lite olika småsaker. Leah har börjat att "krypa" och tar sig fram över golvet i jakt på leksaker. Hon har börjat skratta mycket högt och älskar, älskar att hoppa. Att bada har länge varit en favorit, och Leah sitter gärna och plaskar för fulla muggar. Det här med att sitta för övrigt är inget Leah lägger någon större vikt vid. Sitta är tråkigt helt enkelt, och hon vill bara stå, stå och hoppa!
Vi hann även med en sista föräldragruppsträff där tandsköterskan var och informerade, och en fika med vår Natta & Jamie, på torsdagen var vi hembjudna till Jenny där det bjöds på kladdig kladdkaka och även Ellika kikade förbi. På fredagen var det dags för mig att göra något åt barret och jag hade en tid bokad hos Emelie. Kom därifrån väldigt nöjd, med ett axellångt hår i brun färg. Alltid kul med förnyelse! På kvällen skulle vi lagat mat, men blev så lata att vi istället slängde ihop det vi hadei kylskåpet. På lördagen fick vi middagsbesök i form av Conny och Micke P. Vi lagade fisksoppa, kollade på Så mycket bättre och bara hade det trevligt.
Igår var det söndag, igen. Adrian byggde på garaget tillsammans med sin pappa och jag & Nova pysslade, stekte pannkakor och gick en kylig promenad med våra bebisar och kastade pinnar i ån och hittade stora isbitar. En mysig dag, med härlig sol!
Idag vaknade vi upp till regnrusk och ska inta Kungsmässan tillsammans med Lili-Ann. Det är bäst att hålla sig inomhus i sånt här tråkväder.. :)

..Bebisinvasion!..

Igår var vi utbjudna till Åskloster, hem till Frida och Filippa, för en riktig bebisträff!
Sex vuxna och sex bebisar blev det, varav 4 var tjejer och två killar. Jag & Leah, Frida & Filippa, Evlina & Olle, Jonna & Wilja, Frida & Milton och Jessica och Wilma. Några mammor var kända ansikten, men det var även några nya. Alltid roligt att göra nya bekantskaper!
Frida bjöd på gott i form av banoffepaj i miniformar. Ursmart och så smarrigt! Tiden sprang iväg och när klockan redan hade hunnit bli två var det dags för mig och Leah att ta oss hemåt.
Båda var väldigt nöjda och belåtna. Mamman med att ha fått prata av sig och bebis med att få träffa kompisar.
Olle är en definitivt en given favorit! Vilken charmör! Han erbjöd till och med sin tumme när Leahs napp hade trillat ut, och där låg hon nöjt och sög. En sån gentleman! Haha :)
Leah som aldrig brukar sova på eftermiddagen tog sig sen en tupplur mellan halv fyra och fem! Lekstunden tog nog på den lilla damens krafter :) Mamman däremot fick lite ny energi och sig en springtur på kvällen. Det ni!
Som ni ser kan Leah helt enkelt inte låta Olle vara.. :)