..Hej Breared!..

 
Idag ska det bakas tårtor! Jag och Nova ska göra 4 stycken (lite enklare) tårtor till hennes "vuxenkalas" imorgon. Så när jag hämtat henne idag, så är det bara på med förklädet och starta. Tänk att hon fyller 6 imorgon. Stora tjejen! Jag och Adrian har köpt en present till henne som vi vet att hon kommer gilla. Ska bli väldigt kul att se hennes reaktion! :)
Inte nog med att hon fyller sex, det är dessutom Novas sista dag på förskolan. Jisses! Jag kommer ihåg när hon var en liten plutt med ruffsigt hår som gömde sig i hörnen när hon skulle bajsa. Haha! Tiden går..
Och som jag älskar henne!
 
Igår var vi en sväng på Breared. Där har jag min vän Aleksandra med hennes två små godingar Emma och Gabriel. Emma är 4 och Gabriel två månade äldre än Leah. Vi gick till en lekplats och fikade medan de minsta sov och de äldre lekte. Tiden gick fort, och vi var inte hemma innan nästan sju (igår också). Två dagar med roliga "utflykter". Nova var så glad, så glad i bilen hem! Hon var helt fascinerad av lekplatsen. Den var så "stooooor!" Vi var nog helt enkelt lika nöjda båda två. En mycket mysig eftermiddag!
 
Förresten, tydligen fungerade min Saab utmärkt igår.
Den är ett mysterium den där bilen..
 
 
 
 
 

..Stadsvandring..

Igår var en toppendag! Trots obefintlig sömn under natten, och att Leah endast sov en kortis under dagen. Dock var hon väldig gullig när hon gjorde det. Nallen blev ordentligt omkramad!
Jag och Nova hade bokat in en "ensamstund" på stan. Så Leah fick vara hemma med pappa, medan vi shoppade loss. Nova valde ut en ny klänning till sina kalas och även ett par piffiga flipflops. Jag fick tagit kort till mitt körkort (vilket verkligen var på tiden) och sen storhandlade vi på Hajen. Vi var inte hemma innan sju på kvällen, och båda var riktigt nöjda. Det hade verkligen varit en mysig eftermiddag! Jag tackade Nova för sällskapet i bilen hem, och fick till svar: "Tack själv, Jag har alltid kul med dig!". Min fina Nova. Du är underbar!