..Större och större..

Förra veckan gjorde vi ett extra ultraljud, eftersom de upptäckte att min moderkaka låg väldigt långt ner på det första ultraljudet. Så nu i slutet ville de kolla så att den hade flyttat sig, och att bebisen har "fri väg" ut. Som tur var hade den gjort det, och även bebis hade vänt sig och låg nu redo med huvudet neråt. Det kändes mycket skönt :)
Det som var häftigast på ultraljudet var att se skillnaden från det förra. Allt syntes så mycket tydligare, och bebisen var så stor! På det första ultraljudet såg man hela kroppen samtidigt, nu kunde man bara se en del i taget. Det var mäktigt! Den växer vår lille krabat!! Men tittar man på min mage så inser man att den borde vara rätt stor nu. Kulan slutar ju aldrig att växa! :)


..Bebis påväg..

Nu när jag snart går in i vecka 35 har jag börjat inse att det kanske är dags att börja tänka på förlossning, och tiden efter bebisens ankomst. Bara en sån sak som att handla bebissaker. Det har vi inte gjort ännu! Så idag skrev jag en lista. Eller rättare sagt två. Den ena var en packningslista inför BB och den andra var en handlingslista. Barnvagn, säng, bilbarnstol, skötbord osv är ju alltid bra att ha. Det underlättar iaf! ;) Adrian är mer typen som säger "det ordnar sig", medan jag har ett större kontrollbehov. Det vet han om, så igår erbjöd han sig att vi skulle åka och bebisshoppa tillsammans. Han vet hur jag blir när jag blir stressad helt enkelt ;) Underbara man!
Dock har jag även turen att ha underbara vänner som tänker på mig (och åt mig, haha) så lite kläder har jag iaf lyckats samla på mig hittills. Tack!! Så små och söta.
Som Adrian sa igår: "Nu längtar jag efter att ha vår bebis här hemma. Det ska bli så mysigt!" Jag håller fullständigt med!


Söta bebiskläder

Listor....Värdet i en riktig middag..

Den senaste tiden har både jag och Adrian varit urusla på att laga middag. Lusten har helt enkelt inte funnits. Men nu känner vi att den börjar komma tillbaka igen, och vi börjar bli sugna på att bläddra i alla våra kokböcker och testa lite ny mat. Igår lagade vi en maträtt från Per Moberg - Buljongbräserade fläskkotletter. Till det hade vi potatis, gurka och champinjonsås. Måste säga att det var gudomligt gott!!
Och medan vi lagade maten insåg vi, som så många gånger innan, hur mysigt det är att stå i köket tillsammans, lyssna på musik, prata och laga mat ihop. Vi hade en riktigt trevlig kväll! Man ska bara få tummen ur, för en sån kväll vi hade igår är tusen gånger mer värt en en kväll zappandes framför tv:n.
Vi avslutade dock vår fina kväll framför Tv:n (lite Tv-tittande behövs och vi hittade ett nytt favoritprogram - Hustoppen), men innan dess spanade vi runt på Hemnet och pratade framtida husdrömmar. Vi ÄLSKAR vårt hus, och tycker att det är helt underbart.. men lite lockande är det allt att någon gång bygga ett nytt :)


Receptet hittar ni: här