..Min vecka..

Måndag: Lämnade Nova på förskolan. Hälsade på mamma och pappa. Köpte en barnvagn. Sista föräldragruppsträffen. Spagetti och köttfärssås. Famoiljen Annorlunda. Dö i soffan.

Tisdag: Sovmorgon. Damsuga. Hämtade Nova hos Rosanna som blivit sjuk. Hälsa på mamma och pappa. Åt ett stort lass plättar. Handlade mat. Lekte frisör. Kasslergratäng. Midnight express. Sängen - svårt att sova.

Min vecka hittills. Inatt sov jag kasst. Drömmer om att jag föder. Bearbetning säger dem att det kallas. Jag tycker mest att det är störande, för jag vill sova. Har precis lämnat av Nova hos sin mamma, och ska nu ta tag i det roliga måstet - betala räkningarna. Pust. Senare ska jag och min mor & far åka in till stan och Second Hand. Jag hoppas på att fynda en byrå som jag kan måla vit och förvara bebiskläder i. Det börjar redan bli trångt i den lilla hylla jag har just nu..

Nehe.. räkningarna var det ja.
Och kanske en snickersglass på det! :)

..Premiär för vår..

Uppe med tuppen, och en heldag ute i det absolut fantastiska vädret.
Farfar Anders och Maggan på visit, och vi invigde vår uteplats på framsidan med fika i solen och även en premiär grillning för året.
När Adrian fyllde 30 fick han en Muurika grill av mig och Nova, och idag testade vi den för första gången.
Hemmalagad pyttipanna fick stå på menyn, och jag måste säga att det blev fantastiskt gott!
Det hade nog lite och göra med hela känslan - steka över öppen eld och sen sitta tillsammans ute och avnjuta måltiden.
Vi avslutade dagen med att kratta löv på berget och upp dök då blomknopparna. Skulle tro att det är våra snödroppar eller påskliljor som är påväg. Sen värmde vi oss med varm choklad och kokta ägg.
Definitivt en dag i vårens tecken!